دکتر حسین ابراهیمیپور روز چهارشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: روند تداومی افزایش تعداد شهروندان مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در منطقه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه کار پذیرش بیماران را با مشکل مواجه میکند.
وی ادامه داد: گنجایش ۱۰۰ دستگاه تخت بیمارستانی که برای بستری بیماران کرونایی در تربتحیدریه اختصاص یافته بود ساعت هشت صبح امروز ۳۰ مهر ماه تکمیل شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه هشدار داد: افزایش شمار شهروندان مبتلا به بیماری کووید ۱۹ در این خطه از جنوب خراسان رضوی همه تختهای بستری و نیز بخش آی.سی.یو بیمارستان آموزشی درمانی نهم دی را پر خواهد کرد.
وی گفت: دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه در صورت وقوع این اتفاق برای پذیرش بیماران مبتلا به ویروس کرونا با تنگنای بسیار جدی مواجه میشود.
دکتر ابراهیمیپور همچنین به افزایش آمار جانباختگان ناشی از ویروس کرونا در منطقه زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه اشاره و بیان کرد: این رخداد ناخوشایند هشداری جدی برای همه است.
وی افزود: عموم مردم باید نسبت به رعایت دستورالعملهای بهداشتی توجه بیشتری داشته باشند تا کمتر شاهد از دست رفتن عزیزانمان بخاطر ابتلا به ویروس همهگیر کرونا باشیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه ادامه داد: فشاری مضاعف با شروع موج سوم شیوع ویروس کرونا بر دوش کادر درمان و سلامت وارد شده است.
وی گفت: این در حالی است که بر خلاف توصیهها و هشدارهای مکرر، رعایت نکردن موارد بهداشتی، استفاده نکردن از ماسک صورت و حضور مردم در مکانهای شلوغ و رفت و آمدهای خانوادگی روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ را روزافزون کرده است.
دکتر ابراهیمیپور افزود: استفاده همگانی از ماسک بهداشتی صورت، رعایت فاصله فیزیکی در سطح اجتماع و رعایت بهداشت فردی همواره باید مدنظر قرار گیرد تا هرچه زودتر انتقال و شیوع ویروس کرونا مهار شود.
دانشگاه علوم پزشکی تربتحیدریه به ۳۶۳ هزار نفر جمعیت ساکن سه شهرستان تربتحیدریه، مهولات و زاوه در جنوب استان خراسان رضوی خدمت میکند.
این دانشگاه ۱۹۰ تخت در بیمارستان نهم دی تربتحیدریه و ۲۰ تخت در بیمارستان شهر مهولات دارد.
مرکز شهرستان ۲۲۵ هزار نفری تربتحیدریه در فاصله ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون ۵۳۴ هزار و ۶۳۱ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شدهاند. بیماری کووید ۱۹ تاکنون جان ۳۰ هزار و ۷۱۲ نفر را در کشورمان گرفته است. همچنین تاکنون ۴۳۱ هزار و ۳۶۰ نفر از مبتلایان به ویروس کرونا در ایران بهبود یافتهاند.
"پاندمی کرونا" تاکنون در سطح جهان ۴۰ میلیون و ۴۳۶ هزار و ۴۴۹ نفر را بیمار کرده و جان یک میلیون و ۱۲۰ هزار و ۲۱۷ نفر را در ۲۳۰ کشور گرفته است. ۳۰ میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۳ نفر از افراد مبتلا به ویروس کرونا در سطح جهان، تاکنون درمان شدهاند.
در این میان آمریکا با هشت میلیون و ۳۹۳ هزار و ۷۷۳ بیمار کووید ۱۹ و ۲۲۴ هزار و ۸۲۴ قربانی ویروس کرونا، بیشترین آمار ابتلا و تلفات ناشی از پاندمی کرونا را در جهان به خود اختصاص داده است. پس از آمریکا کشورهای هند، برزیل و روسیه بیشترین شمار افراد مبتلا به ویروس کرونا را دارند.
بر اساس آخرین آمارهای رسمی، ایران در جدول مبتلایان و جانباختگان پاندمی کرونا جایگاه دوازدهم را پس از آفریقای جنوبی در میان کشورهای جهان دارد.
نظر شما