گزارش روز چهارشنبه خبرنگار اقتصادی ایرنا، برپایه جداول آماری سازمان ایمیدرو، ۶ ماهه ابتدایی امسال میزان تولید کنسانتره زغالسنگ در واحد های یاد شده به رقم ۳۴۹ هزار و ۶۹۸ تن رسید.
بیشترین میزان تولید کنسانتره زغالسنگ در دوره ۶ ماهه امسال در خرداد ماه با رقم ۶۹ هزار و ۶۶۵ تن ثبت شد و بالاترین بازدهی استخراج زغالسنگ در نیمه نخست امسال در شهریور ماه با ۱۹۰ هزار و ۱۰۷ تن رقم خورد.
میزان ارسال کنسانتره به مبادی مصرف ( ذوب آهن) در دوره این گزارش رقم ۳۳۷ هزار و ۱۰۳ تن ثبت شد.
سال ۹۸ و استخراج ۱.۵ میلیون تن زغالسنگ
برابر آمار ایمیدرو پارسال در مجموع یک میلیون و ۵۸۵ هزار و ۵۳۱ تن زغالسنگ خام استخراج شده بود و از این میزان سهم کنسانتره تولیدی به رقم ۶۶۴ هزار و ۵۶۸ تن رسید و مجموع ارسال کنسانتره هم به رقم ۷۰۰ هزار و ۵۵۸ تن ثبت شد.
اختلاف میزان تولید و ارسال کنسانتره در سال گذشته، ناشی از ذخیره موجود در واحد های تولیدی ( البرز مرکزی و طبس ) بود.
تیرماه ۹۸ بالاترین میزان استخراج زغالسنگ خام بود که رقم ۲۱۳ هزار و ۵۰ تن ثبت شد.
۱.۷ میلیون تنی زغالسنگ عملکرد ۹۷
براساس این بررسی، سال ۹۷ میزان استخراج زغالسنگ خام در دوره ۱۲ ماهه رقم یک میلیون و ۷۴۹ هزار و ۵۴۰ تن را نشان داد که بالاترین سطح تولید این ماده معدنی است.
میزان کنسانتره زغالسنگ در سال ۹۷ بالغ بر ۷۳۲ هزار و ۵۴ تن بود و میزان ارسال کنسانتره هم به رقم ۷۵۹ هزار و ۵۹۹ تن رسید.
به گزارش ایرنا، وزارت صنعت از سال ۱۳۹۷ وعده ایجاد چهار پایگاه امداد و نجات در کشور در ارتباط با معادن زغالسنگ داده که یکی از این پایگاهها قرار است در شهرستان طبس ایجاد شود و از محل این پایگاهها، ایمنی در معادن بیشتر میشود.
همچنین با توجه به شرایط معادن زغال سنگ، این معادن مشمول معافیت میشود و هر کدام از معدنکاران که نیاز به ماشین آلات معدن دارند، میتوانند با استفاده از تسهیلات و معافیت مالیاتی وارد کنند که این نیز وعده پیشین وزارت صنعت در این بخش است.
نظر شما