امضای ۴ تفاهم‌نامه برای توسعه فناوری تجهیزات و مواد آزمایشگاهی

تهران- ایرنا- کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت در سال جاری ۴ تفاهم نامه برای توسعه فناوری تجهیزات و مواد آزمایشگاهی با بخش‌های مختلف امضا کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، انعقاد تفاهم نامه با صنعت بومی سازی مواد غیرفلزی (ساصد) و امضای تفاهم نامه با مرکز متالورژی دانشگاه آزاد واحد زنجان در راستای توسعه فناوری در این حوزه و برقراری ارتباط با صنایع بزرگ، از جمله تفاهم نامه هایی است که با کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار تجهیزات آزمایشگاهی انجام شده است.

همچنین با رایزنی و امضای تفاهم نامه با برخی واحدهای بزرگ فعال در حوزه باتری سازی نسبت به ایجاد یک کنسرسیوم بزرگ در حوزه فناوری باتری اقدام شد تا زمینه همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان، فناور و صنایع بزرگ این حوزه فراهم شود.

با توجه به ظرفیت‌های صادراتی قابل توجه در صنعت تجهیزات و مواد آزمایشگاهی کشور، شرکت‌های فعال در این حوزه همواره درخواست داشته‌اند تا زمینه صادرات این محصولات به خارج از کشور تسهیل شود. در این راستا این کانون با بررسی و امکان سنجی بازار کشورهای سوریه و آذربایجان برای ورود شرکت‌های فناور زیرمجموعه کانون به این مقاصد صادراتی گام برداشت. بر اساس نتایج این امکان سنجی، شرکت‌های زیرمجموعه این کانون اطلاعات دقیقی از نیازهای این کشورها و چگونگی تعامل با خریداران بین‌المللی را دریافت کردند.

امضای تفاهم نامه با مرکز نوآوری شهرداری تهران نیز دیگر اقدام این کانون است که برای توسعه هر چه بیشتر تعامل و همکاری با مدیریت شهری صورت گرفته است.

برگزاری نمایشگاه نفت، نانو، تجهیزات راهبردی و مواد در ماه های آینده 

با توجه به اینکه یکی از سیاست‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری برگزاری رویدادهای کارآفرینانه برای ترغیب هر چه بیشتر فعالان فناور است، کانون هماهنگی دانش، صنعت و بازار تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت با  صندوق نوآوری و شکوفایی به توافق رسید تا در سال جاری ۴ رویداد کارآفرینی برگزار کند.

برگزاری نمایشگاه در ۴ حوزه مختلف نفت، نانو، تجهیزات راهبردی و مواد، از جمله اهدافی است که این کانون برای ماه‌های پیش‌رو تعیین کرده است. ایجاد مرکز نوآوری تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت نیز از جمله برنامه‌های کانون است که در صورت تحقق می‌تواند تحرک قابل توجهی در زیست‌بوم نوآوری این رشته ایجاد کند.

معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری با تشکیل کانون‌های هماهنگی دانش، صنعت و بازار در حوزه‌های مختلفی مانند رنگ و رزین، پسماند و فناوری اطلاعات تلاش کرده است تا ارتباط قوی‌تری میان سه رکن اساسی پیشرفت در تولید (صنعت، دانشگاه، بازار) ایجاد کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha