سهیلا شیخی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: سال گذشته تعداد هشت مهرواره از جمله مهرواره لالههای سرخ، کتابخوان، فانوسهای فجر، باغ انقلاب، مداد دوستی و آینده ساختنی است، برگزار شده بود.
وی اضافه کرد: این مهروارهها با هدف تقویت روحیه کارگروهی و مشارکت، ایجاد شادی و نشاط در مخاطبان، انتقال مفاهیم مختلف فرهنگی، هنری و ادبی به مخاطبان، شکوفایی خلاقیت و پرورش استعدادهای مخاطبان، تنوع بخشی به فعالیتهای و کمک به نگهداری و پایدار سازی اعضا برگزار میشود.
شیخی افزود: مهروارهها در کانون در فضایی غیر رقابتی اجرا میشوند و مخاطبان میتوانند در فرایند یادگیری و کسب تجربه بدور از دغدغه مسابقه و جشنواره خود را محک بزنند و سایر مخاطبان در فضایی شاد و با نشاط به بروز خلاقیتها و شکوفایی استعدادهایشان برسند.
وی یادآور شد: فرآینده مهرواره ها در کانون تکمیل کننده آموزش است و اعضا بیشتر به صورت غیرمستقیم در فضایی دوستانه بکار گروهی میپردازند.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان کردستان گفت: در این مهروارههای بیش از یک هزار کودک مشارکت داشتند و با توجه به اعمال محدودیتهای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا مشارکت این افراد در ۶ مهرواره برگزار شده به صورت مجازی بود.
شیخی تاکید کرد: هم اکنون در این استان ۶ انجمن فرهنگی، هنری و ادبی زیر مجموعه این کانون فعالیت می کنند که شامل انجمنهای قصه گویی، داستان نویسی و داستان سرایی، نمایشی، عکاسی و سرود است.
وی افزود: اعضای این انجمنها اعضای نوجوان و ارشد کانون هستند که در هر کدام از رشتههای مورد علاقه خود فعالیت دارند.
در حال حاضر ۴۰ هزار کودک و نوجوان در سطح استان عضو کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هستند که در ۲۰ مرکز ثابت و چهار کتابخانه سیار روستایی آموزش میبینند.
نظر شما