تحلیلگر مسایل سیاسی: توهین به رییس جمهوری توهین به تمام ملت است

ارومیه- ایرنا- کارشناس ارشد و تحلیگر مسایل سیاسی در ارومیه گفت: وقتی شخصی با رای اکثریت مردم به عنوان رییس جمهور انتخاب می‌شود این فرد در حقیقت رییس جمهور تمام ملت است و طبعا توهین به وی اهانت به تمام ملت است.

مجتبی ذوالنوری رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ۲۵ مهرماه ۹۹ در رفتاری بحث‌برانگیز درخواست اعدام رییس جمهوری را در توییتر مطرح کرد، این اقدام انتقادهای بسیاری را به دنبال داشت به طوری که امروز سوم آبان ماه رهبر معظم انقلاب اسلامی در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا، با انتقاد شدید و صریح از اقدام برخی‌ها در برخورد با دولت و رئیس جمهور و هتک حرمت ایشان، گفتند: هتک حرمت حرام است و انتقاد با هتک حرمت تفاوت دارد ضمن اینکه امروز کشور بیش از هر زمان دیگری به همکاری و اتحاد و انسجام نیاز دارد.

"ژاک بت کلیا" روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اشاره برخی هجمه ها علیه دولت و شخص رییس جمهوری افزود:  در آینده همان دولتی که در سایه این حرکت یعنی حذف رقیب بوجود می‌آید اگر نتواند مشکلات موجود جامعه را حل کند با توجه به اینکه حافظه افکار عمومی تمامی رفتارها را ثبت می‌کند موجب بی اعتمادی مردم به تمام جناح ها خواهد شد.

وی اظهار داشت که بخشی از هجمه ها علیه دولت توسط جناح های سیاسی رقیب صورت می‌گیرد تا جناح مقابل را از صحنه رقابت انتخاباتی حذف کنند که باید گفت این حرکت اثرات بدی به دنبال داشته و تاثیرات منفی آن غیر قابل کنترل است.

وی گفت:در آینده همان دولتی که در سایه این حرکت یعنی حذف رقیب بوجود می‌آید اگر نتواند مشکلات موجود جامعه را حل کند با توجه به اینکه حافظه افکار عمومی تمامی رفتارها را ثبت می‌کند، موجب بی اعتمادی مردم به تمام جناح ها خواهد شد.

"بت کلیا" افزود: بکار بردن الفاظ و ادبیات توهین آمیز از سوی برخی افراد و مسوولان که در جایگاه قانون گذاری قرار گرفته اند می‌تواند معضلات زیادی به دنبال داشته باشد و اگر تهدیدات فعلی را مدیریت نکنیم تبدیل به بحران می شود.

این کارشناس ارشد مسایل سیاسی به نقد صادقانه نیز اشاره کرد و گفت: هیچکدام از افرادی که نقد می‌کنند راهکاری ارایه نمی‌دهند در حالیکه نقد اساسی و منطقی حکم می‌کند وقتی اشکال می‌بینیم و عملکرد را زیر سوال می‌بریم راهکار نشان دهیم بنابراین زمانیکه هیچ راهکاری ارایه نشود آن نقد فاقد مشروعیت بوده و صادقانه نیست.

وی افزود: جناح رقیبی که مبارزه را شروع کرده باید توجه کند آیا توان این را خواهد داشت که اقتصاد کشور، مسایل فرهنگی، منطقه ایی را حل کرده و تغییر دهد و باید این حقیقت را قبول کند در صورتیکه هیچگونه کاری نتواند بکند بدون تردید موجب مایوس شدن مردم از عملکرد جناح ها شده و آسیب های زیادی به جامعه می‌زند.

این کارشناس ارشد مسایل سیاسی افزود: طبق اصول علمی نمی توان در نقد از ادبیات ناشایست استفاده کرد بلکه در نقد باید دلایل و مستندات ارایه شود.

وی ادامه داد: تنها از طریق شعار علیه دولت با عنوان کم کاری نمی‌توان نقدی انجام داد، اگر کم کاری صورت گرفته مجلس شورای اسلامی می‌تواند سوال کند.

"بت کلیا" با بیان‌اینکه یک دوگانکی بین نقد و اهانت وجود دارد، گفت: نقد غیر منصفانه در آینده راه را برای تحلیل های علمی بسته و موجب سوء استفاده از آزادی بیان می‌شود و آن موقع نیز مجبور به بازگشت به سانسور شده و شاهد عدم وجود استدلال های غیر کارشناسی می‌شویم.

وی، فضای اهانت و نقد غیر منصفانه فعلی را بار روانی برجامعه دانسته و افزود: فضای موجود مشکلی دیگر به مشکلات مردم افزوده و موحب نارضایتی آنها می‌شود.

تحلیگر مسایل سیاسی بیان کرد: متوسل شدن به نقد بی اساس با اصل آزادی بیان منافات دارد.

وی افزود: برخی سیاه نمایی ها علیه عملکرد دولت توسط برخی افراد در قالب مصاحبه و از طریق رسانه ها و یا کانال های مختلف مطرح می‌شود که باید گفت این نوع سیاه نمایی ها صرفا جهت تبلیغ خود فرد و کسب آرای عموم‌ صورت می‌گیرد.

بت کلیا گفت: صدور انقلاب اسلامی و آرمان ها و اهداف بلند آن که مبارزه با ظلم است از اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی است و مهمترین مولفه ایی که می‌تواند به این مهم یعنی صدور انقلاب کمک کند قدرت نرم یا همان ادبیات مناسب و شایسته است، بنابراین فضای بوجود آمده که توام به گفتمان نا مطلوب است با موازین اسلامی و همچنین موازین رایج حقوق بین المللی منافات دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha