وکیلی: منتقدان دولت هیچ گاه نپذیرفتند که باید با آن کنار بیایند

 تهران-ایرنا- نماینده پیشین مجلس با تاکید بر اینکه منتقدان دولت هیچ گاه نپذیرفتند که بالاخره باید با این دولت بعنوان دولت مشروع و مستقر کنار بیاید گفت: زیبنده نبود که به رغم تذکرات صریح رهبری در گذشته، ما همچنان شاهد این نوع رفتارهای هنجارشکن وهتک حرمت از سوی این گروه‌ها باشیم. 

محمدعلی وکیلی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب درباره هجمه‌ها به دولت و رییس جمهوری و لزوم تفکیک انتقاد از هتک حرمت اظهار داشت: با عنایت به تجربه گذشته، به نظر می رسد آقایان سعی می‌کنند با توییت و مصاحبه و موضع‌گیری کوتاه‌مدت، ولایتمداری خود را به ظاهر نشان دهند ولی در میان‌مدت مجددا با ژست انقلابی‌گری سعی می‌کنند جلوتر از رهبری حرکت کرده و دوباره به بی‌اخلاقی و حرمت‌شکنی ادامه دهند.

نماینده پیشین مجلس افزود: در گذشته هم در موارد بسیاری، مشابه چنین رفتارهایی را شاهد بودیم. الان هم همین طور است. وگرنه همه می‌دانستند که این نحوه حرمت‌شکنی، مورد رضایت رهبر انقلاب اسلامی نیست.

وکیلی تصریح کرد: رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای شروع به‌کار مجلس صریحا فرمودند که این دولت باید تا آخرین روز کاری خود، به کارش ادامه دهد،  انسجام کشور حفظ شود و باید به دولت کمک شود که وظایفش را انجام دهد.

وی با اشاره به موضع صریح پیشین رهبر انقلاب اسلامی در دیدار با نمایندگان اظهار داشت: هنوز زمان زیادی از موضع صریح رهبر انقلاب نگذشته بود، که دیدیم آقایان در وادی طرح استیضاح رییس جمهوری افتادند و بعد هم برای وی حکم اعدام صادر کردند. در ادامه شاهد بودیم که این موضع را برای تحریک نیروهای حزب‌اللهی و به روش آتش‌به اختیار به صحنه‌های مختلف کشانده و اعلام کردند که اگر مجلس تن به استیضاح ندهد، به قول خودشان با روش‌های دیگری، وظایف انقلابی‌ خود را انجام می‌دهند و این نهایت رفتارهای آنارشیستی است که ممکن است در یک کشور رخ دهد.

این فعال اصلاح‌طلب گفت: در ۲ هفته گذشته، شاهد نوعی ازهم‌پاشیدگی و بلبشوی رفتاری در میان گروه‌های تندرو بودیم و البته قابل انتظار بود که رهبر انقلاب اسلامی بار دیگر مجبور شوند، ترمز این جماعت را ولو برای کوتاه‌مدت بکشند.

وکیلی تاکید کرد: به اعتقاد من زیبنده نبود که به رغم تذکرات صریح رهبری در گذشته، ما همچنان شاهد این نوع رفتارهای هنجارشکن وهتک حرمت از سوی این گروه‌ها باشیم. البته این به معنای مصون بودن دولت آقای روحانی از خطا نیست و آقای روحانی و دولت وی هم قابل نقد است.

وی یادآور شد: اینکه ما در انتهای عمر دولت فریاد برآوریم که زمان استیضاح فرارسیده و اگر دستمان به استیضاح نرسید پس باید حکم اعدام وی را صادر کنیم و چوبه‌دار وی را سر چهارراه‌ها بنا کنیم،  نه «انتقاد، ضرورت و استحقاق» است و نه گویندگان افراد صادقی هستند، بلکه نوعی انتقام‌گیری است.

نماینده پیشین مجلس در تبیین تفاوت‌های انتقاد با هتک حرمت گفت: انتقاد آنجایی که با هدف انتقام طرح می‌شود حتما به هتک حرمت منتهی می‌شود.

 به گفته این فعال سیاسی گروه‌هایی از اصولگرایان و مخالفین دولت، هیچ‌گاه نپذیرفتند که بالاخره باید با این دولت کنار بیایند و بپذیرند که این دولت، دولت مشروع و مستقری است. بلکه همیشه تلاش کردند دولت را از چشم مردم بیندازند و انتقام خودشان را از آن بگیرند.

نماینده پیشین مجلس درباره تداوم هتک حرمت‌ به مقامات عالی رتبه کشور و پیامدهای آن در جامعه گفت: متاسفانه این قضیه در جامعه تا حدی زیادی باب شده و فضای مجازی هم بستر مهمی برای نشر این شکل از بی‌اخلاقی‌ها ایجاد شده است.

وکیلی اضافه کرد: برخی از رفتارهای هنجارشکنی که در گوشه و کنار کشور دیده می‌شود محصول ترویج همین بی‌اخلاقی است که در حال تئوریزه شدن و ترویج آن در سطوح بالای جامعه است. در واقع ترویج چنین رویکردهایی باعث می شود مردم هم از همین روش‌ها برای بیان خواسته‌هایشان استفاده ‌کنند و همه مسائل را به تسمخر و استهزا بگیرند.

وی ادامه داد: آقایان گمان می‌کنند با اینگونه هتک حرمت‌ها و بی‌اخلاقی، فقط رقیبشان درآتش این بی‌اخلاقی‌ می‌سوزد و نمی‌دانند که این شیوه از بی‌اخلاقی بالاخره دامن خودشان را هم می‌گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha