مرکز فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی استان تهران افتتاح شد

تهران- ایرنا-مرکز فوریت های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و سرمایه گذاران استان تهران امروز- دوشنبه-با حضور انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، بابک دین پرست معاون وزیر کشور و جمعی از مدیران حوزه صنعت و اقتصاد استان در محل سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران افتتاح شد.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران اعلام کرد: مرکز شبانه روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاری استان تهران افتتاح شد.
یدالله صادقی روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: پیگیری فوری مسایل و مشکلات واحدهای تولیدی از  اهداف راه‌اندازی این مرکز است.

وی افزود: این مرکز با تاکید مقام معظم رهبری و رییس جمهوری در طول سال‌های اخیر با دستور وزیر صنعت، معدن و تجارت اجرایی شده و پشتوانه قانونی آن نیز در ماده ۶۱ قانون رفع موانع تولید رقابت‌پذیر وجود دارد که تشکیل شده و باید به مشکلات واحدهای تولیدی در کوتاه‌ترین زمان ممکن رسیدگی و تصمیمات لازم را جهت رفع آن‌ها اتخاذ کنند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران ادامه داد: این مرکز در صورت اهتمام جدی دستگاه‌های عضو، می‌تواند به مهم‌ترین عامل تحقق شعار سال یعنی جهش تولید، از طریق حل و فصل مشکلات و رفع موانع از پیش پای واحدهای تولیدی در حوزه‌های صنعتی و سرمایه گذاری مبدل شود.

همچنین معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه ای وزارت کشور و قائم مقام رییس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت: پیش از این مقرر شد مراکز شبانه‌روزی فوریت‌های بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح‌های سرمایه‌گذاری در همه استان‌ها راه اندازی شود و خدمات ۲۴ ساعته به واحدهای تولیدی ارائه دهند.

بابک دین پرست در این باره افزود: تاکنون ۶ مرکز در استان های سمنان، البرز، آذربایجان غربی و شرقی، کرمانشاه و تهران راه اندازی شده با حضور نمایندگان تمام دستگاههای متناظر، از ۸ صبح تا ۸ شب مستقر و پاسخگوی مردم هستند و از ۸ شب تا ۸ صبح و در روزهای تعطیل، شیفت ویژه‌ای مسئولیت دارد به صورت تلفنی اطلاعات را از مردم بگیرد و در اولین ساعت اداری روز بعد از تعطیلی در اختیار تیم دستگاهها برای پیگیری قرار دهد.

وی ادامه داد: در هفته آینده با توجه به گزارش‌هایی که از استانداران گرفته شده امیدواریم بتوانیم تا ۱۵ مرکز در کشور افتتاح کنیم.

قائم مقام ستاد رفع موانع تولید خاطرنشان کرد: مهمترین دستور کار ستاد رفع موانع تولید، خارج کردن واحدهای تولیدی از تملک بانکها و راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی تعطیل شده بود.

به گفته وی، احیای ۲هزار واحد صنعتی غیرفعال در شهرک‌های صنعتی هم در دستور کار است و همچنین حدود ۱۰ هزار واحد یعنی حدود ۲۱ درصد واحدهای تولیدی در شهرک های صنعتی غیر فعال هستند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha