به گزارش ایرنا، حسن ویلان روز سه شنبه ضمن تقدیر از مشارکت مردم استان سمنان در پرداخت صدقه، به رسانه ها افزود: روشهای سنتی پرداخت صدقه علاوه بر هزینههای جمعآوری و توزیع وجوهات نقدی مردم، منجر به تأخیر در رساندن کمکها به نیازمندان و افراد تحت حمایت میشود.
معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان سمنان افزود: پرداخت صدقه از طریق روشهای نوین کاهش هزینهها و افزایش سرعت در کمکرسانی به افراد نیازمند را به همراه دارد.
وی گفت: مردم استان سمنان درششماهه نخست سال جاری ۲۶۶ میلیارد ریال صدقه پرداخت کردند که از این مجموع ۳۰۰ میلیون ریال از طریق کد دستوری با تلفن همراه و در بستر الکترونیکی بود.
ویلان بیان کرد: بیش از ۷۷ هزار و ۵۶۳ صندوق کوچک فعال خانگی ، سه هزار و ۸۷ صندوق بزرگ در معابر و یکهزار و ۹۰۲ صندوق کوچک صدقات در ادارات استان سمنان مستقر است.
معاون توسعه و مشارکتهای مردمی کمیته امداد استان سمنان افزود: صدقههای جمعآوریشده در سرفصلهای تأمین جهیزیه، هزینههای تحصیلی دانش آموزان و دانشجویان، مسکن، درمان و پرداخت تسهیلات به افراد تحت حمایت کمیته امداد و نیازمندان هزینه میشود.
وی با تأکید بر پیشرفتهای فناوری بر بستر پرداخت صدقه به روشهای نوین افزود: پرداخت صدقه به روش الکترونیکی علاوه بر کاهش هزینههای جمعآوری صدقه از صندوقها، افزایش سرعت در پرداخت و اطمینان را به همراه دارد و از طرفی با توجه به شیوع کرونا، ضروری است بر روشهای نوین تکیه شود.
وی یاآور شد: هر شهروند سمنانی روزانه ۲۰۰ ریال و ماهانه نزدیک به ۶ هزار ریال صدقه در ششماهه نخست امسال صدقه پرداخت کرده است.
ویلان تصریح کرد: بیارجمند با سرانه صدقات پرداختی روزانه هر نفر ۴۲۰ ریال نسبت به جمعیت و به شهرستان آرادان با ۳۵۰ و دامغان با ۳۲۰ ریال در سه شهرستان نخست در ششماهه سال جاری قرار گرفتند.
مردم استان سمنان میتوانند وجوه نقدی خود را با شمارهگیری سامانه آنی پرداخت #۰۲۳*۸۸۷۷*، شمارهحساب ۰۱۰۲۳۱۸۴۶۳۰۰۹ و یا شماره کارت ۶۹۸۴-۹۰۱۷-۶۹۱۹-۶۰۳۷ نزد بانک صادرات پرداخت کنند.
نظر شما