نرگس افضلی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، ابراز داشت: چهار مدال از ۹ مدال کسب شده در سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور از سوی ورزشکاران استان سمنان مربوط به فعالان رشته کاراته استان است.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت استان سمنان در رشته کاراته در زمینه قهرمانی انتظار میرود خانه کاراته در استان سمنان ایجاد شود.
وی تاکید کرد: رشته کاراته از جمله رشته های ورزشی پرطرفدار در بین کودکان، نوجوانان و جوانان است که می توان با ساماندهی زیرساخت ها، این استان مستعد را به قطب کاراته کشور تبدیل کرد.
رییس هیأت کاراته استان سمنان تصریح کرد: تامین منابع مالی در کنار تامین زیرساخت نقشی مهم در توسعه ورزش قهرمانی در رشته کاراته دارد.
وی خاطرنشان کرد: استان سمنان در توسعه ورزش قهرمانی از کمبود نیروهای متخصص در زمینه مربیگری رنج میبرد و دعوت از مربیهای ملی و بینالمللی برای شکوفایی استعدادهای ورزشی نیارمند تامین اعتبار است.
افضلی یادآور شد: باشگاهها بانی و متولی لیگ هستند، اما ارتباط بین صنعت و ورزش در استان سمنان کمرنگ است و هیات ورزشی ناگزیر به حمایت تیمها با بودجه اندک است و با این میزان بودجه نمی توان آینده درخشانی برای ورزش قهرمانی متصور شد.
رییس هیأت کاراته استان سمنان تصریح کرد: حمایت خیران در توسعه این رشته ورزشی موثر است و انتظار میرود خیران در بخش ورزشی با حمایت مالی خود در توسعه ورزش قهرمانی، معرفی پرچم ایران و اقتدار کشور در عرصههای بین المللی و جلوگیری از گسترش آسیبهای اجتماعی کمک کنند.
استان سمنان با جمعیت بیش از ۷۰۲ هزار نفر بیش از ۴۰ هزار ورزشکار بیمه شده دارد و ۴۶ هیات ورزشی در این استان مشغول به فعالیت هستند و بیش از ۲ هزار نفر از ورزشکاران استان در رشته کاراته فعالیت دارند.
درخواست ایجاد خانه کاراته یکی از مطالبات جدی اهالی ورزش استان سمنان از دیرباز است.
نظر شما