حجتالله میرزایی روز چهارشنبه در نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی این استان که با حضور مدیرعامل بانک رفاه کارگران برگزار شد، افزود: این اقدام باید کمتر از ۲ ماه دیگر انجام گیرد و بر اساس آن طرحهای توسعهمحور که متناسب با نیازها و ظرفیتهای استان باشد شناسایی و به مرحله اجرا گذاشته می شود.
وی ادامه داد: آمایش مناسبی در خصوص طرحهای اقتصادی این استان در سالهای گذشته شکل نگرفته و ما امروز میبینیم برخی شهرکهای صنعتی به گورستان طرحهای نیمهتمام تبدیل شده است.
میرزایی با تاکید بر بازارسنجی فعالیتهای اقتصادی، تصریح کرد: در ابتدا باید بازارسنجی و سپس تولیدگری انجام شود و به دنبال راهاندازی طرحهایی بود که توجیه اقتصادی داشته باشد.
معاون اقتصادی وبرنامهریزی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با انتقاد نسبت به تکمیل نبود چرخه تولید برخی محصولات کشاورزی چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: انگور، بادام، ماهی و حبوبات از جمله محصولات کشاورزی این استان به شمار میرود که هنوز برای فراوری و ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی آن اقدامی نشده است و همین موضوع بر چالش بیکاری این استان افزوده است.
میرزایی با بیان اینکه هنوز چشماندازی روشن و شفافی در خصوص فرایند توسعهیافتگی این استان ترسیم نشده است، افزود: این موضوع نیازمند حساسیت و مطالبهگری بیشتری است.
وی با بیان اینکه رغبتی برای جذب سرمایهگذار در چهارمحال و بختیاری مشاهده نمیشود، تصریح کرد: در کنار این موضوع عادی شدن نرخ بالای بیکاری برای مسئولان و فعالان این عرصه سبب شده تا اقدام موثر و تحولآفرین برای رونق اشتغال این استان شکل نگیرد که برای رفع محرومیت استان باید این رویه تغییر کند.
به گزارش ایرنا، معاونان و مدیران عامل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بررسی موانع و مشکلات توسعه چهارمحال و بختیاری و ارایه روشهای سرمایهگذاری با استفاده از منابع و ظرفیتهای ملی به مدت ۲ روز(سه شنبه و چهارشنبه) در این استان حضور دارند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با ۹۷۹ هزار نفر جمعیت است.
نظر شما