به گزارش ایرنا، حمزه صالحی شامگاه چهارشنبه در نخستین نشست این کارگروه بیان کرد: مجموعه ناحیه یک شهرداری از همه توان و ظرفیت خود برای ساماندهی منطقه مرنجاب استفاده خواهد کرد که در این راستا ساماندهی ورودی از امروز آغاز شده است.
وی افزود: پاکسازی و زیباسازی ورودی، تعبیه سطلهای زباله، تهیه بستههای فرهنگی برای ارایه به گردشگران، آبپاشی مسیر به منظور جلوگیری از ایجاد گرد و غبار، نصب بنر و تابلوهای معرفی منطقه مرنجاب و ساماندهی جاده انجام میشود.
دبیر کارگروه تخصصی کویر مرنجاب نیز در این نشست گفت: این منطقه جهانی شده و شایسته است که امکانات و زیرساختهای آن پاسخگوی ورود گردشگران داخلی و خارجی باشد.
امیر سحابی اضافه کرد: هدف از تشکیل این کارگروه بررسی چالشها، مشکلات و ارایه راهکارهای برونرفت منطقه مرنجاب از وضعیت کنونی است تا این منطقه در حد بینالمللی به جایگاه ویژه خود برسد.
عضو کارگروه تخصصی مرنجاب نیز مهمترین چالشهای منطقه کویر مرنجاب را شامل بیابانزایی و خشکسالی، بارندگی کمتر از ۱۰۰ میلیمتر، توجه نکردن به زیرساختها، نبود تعامل و هماهنگی بین بخشی، آلودگیهای زیست محیطی، توجه نشدن به معماری همگام با پایداری محیطی برشمرد.
حسین نجارزاده تشریح کرد: استفاده از تبلیغات نوین و حرفهای برای معرفی و برندسازی محصولات گردشگری منطقه در سطح ملی و بینالمللی، فراهم آوردن زیرساختها و امکانات مورد نیاز گردشگران، توجه به بازاریابی اجتماعی در راستای رفاه عمومی و به ویژه ساکنان جامعه میزبان، توجه به مدیریت مقصد و مقصدسازی منطقه برای جذب گردشگران داخلی و خارجی از دیگر چالشها و مشکلات مرنجاب است.
وی همچنین مهمترین پیشنهادهای کاربردی و اجرایی را تعامل، همکاری و هماهنگی بین بخشی و فرابخشی مجموعهها و دستگاههای دولتی و خصوصی برای توسعه گردشگری منطقه عنوان کرد.
منطقه نمونه گردشگری مرنجاب در شمال شهرستان آران و بیدگل جزو بکرترین و زیباترین کویرهای کشور است که از شمال به دریاچه نمک، از غرب به کویر مسیله، دریاچه حوض سلطان و حوض مره و از شرق به پارک ملی کویر منتهی میشود.
مرنجاب با برخورداری از ظرفیت فعالیتهایی مانند کویرنوردی، آفرود، موتورسواری، سافاری، شترسواری و اسکی روی شن و ماسه، سالانه میزبان دهها هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی است.
شهرستان آران و بیدگل با جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
نظر شما