به گزارش ایرنا، سید حسین چاکری روز پنجشنبه در حاشیه آغاز این طرح به ایرنا گفت: مرحله نخست ساماندهی کویر مرنجاب امروز با اقدامهایی مانند پاکسازی و زیباسازی ورودی، تعبیه سطلهای زباله، تهیه بستههای فرهنگی برای ارایه به گردشگران، آبپاشی مسیر به منظور جلوگیری از ایجاد گرد و غبار، نصب بنرها و تابلوهای هشداری و معرفی منطقه مرنجاب انجام شد.
وی بیان کرد: تبسنجی گردشگران، توزیع ماسک و بستههای نمک دریاچه نمک هم به صورت رایگان در ورودیه مسیر کویر مرنجاب انجام میشود.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آران و بیدگل اضافه کرد: در اقدامی دیگر به گردشگران ورودی به منطقه مرنجاب، پاکت های زباله داده میشود تا در صورت برگشت و تحویل زباله خود در ورودی، هدایایی تحویل بگیرند.
وی تشریح کرد: تذکرهای لازم به گردشگران در ورودی مرنجاب برای احترام به فرهنگ ایرانی- اسلامی، محیط زیست و منابع طبیعی داده میشود تا شاهد اتفاقهای ناگواری در منطقه نباشیم.
چاکری در ادامه به تصاویر انتشار یافته در فضای مجازی از تلف شدن یک راس کل وحشی اشاره کرد و اظهار داشت: گردشگرانی که به محیط زیست و منابع طبیعی منطقه آسیب برسانند، با هماهنگی نهادهای مربوطه شناسایی و برای اعمال قانون به دستگاه قضایی معرفی میشوند؛ چنان که در مورد اخیر هم به همین گونه برخورد شد.
وی اضافه کرد: بیشتر گردشگران ورودی به منطقه چارچوبها و ضوابط قانونی و عرفی را رعایت میکنند و در این میان تنها عدهای انگشتشمار حاشیههایی را به وجود میآورند که با حضور گشتهای انتظامی، منابع طبیعی و محیط زیست امید میرود دیگر شاهد موارد این چنینی که موجب جریحهدار شدن افکار عمومی میشود، نباشیم.
منطقه نمونه گردشگری مرنجاب در شمال شهرستان آران و بیدگل جزو بکرترین و زیباترین کویرهای کشور است که از شمال به دریاچه نمک، از غرب به کویر مسیله، دریاچه حوض سلطان و حوض مره و از شرق به پارک ملی کویر منتهی میشود.
مرنجاب با برخورداری از ظرفیت فعالیتهایی مانند کویرنوردی، آفرود، موتورسواری، سافاری، شترسواری و اسکی روی شن و ماسه پیش از شیوع ویروس کرونا، سالانه میزبان دهها هزار نفر گردشگر داخلی و خارجی بود.
شهرستان آران و بیدگل با جمعیت افزون بر ۱۰۳ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۱۵ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.
نظر شما