حسین افشاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: نانواها باید ضمن استفاده از کلاه، دستکش و ماسک برای دریافت هزینه نان، دستگاه کارتخوان داشته باشند و در صورت الزام به استفاده از وجه نقد، از انبرهای جداگانه برای دریافت اسکناس و تحویل نان بهره گیرند.
او خاطرنشان کرد: از ابتدای تشکیل ستاد شهرستانی پیشگیری و مقابله با کرونا، دستورالعملهای بهداشتی به تمامی صنوف ابلاغ شده و نظارت بر کار نانواییها نیز از سوی شبکه بهداشت و درمان، صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و دیگر نهادهای متولی به طور مداوم در حال انجام است.
فرماندار همدان افزود: نان را به صورت مستقیم نمی توان ضدعفونی کرد و باید در هنگام تهیه و پخت، تمامی مسائل بهداشتی از طرف نانوایان و مردم رعایت شود.
افشاری با بیان اینکه نانوایی ها موظفند به صورت مستمر، محیط نانوایی و میزکار خود را ضدعفونی کنند گفت: برخی از واحدها نسبت به وظایف خود سهل انگاری کرده و به پروتکلهای بهداشتی بیاعتنا هستند که به طور جدی با آنها برخورد میشود.
به گفته او گروه ویژه نظارتی متشکل از نمایندگان فرمانداری همدان، اتحادیه نانوایان، سازمان صمت و اداره غله در یک طرح فوق العاده از ساعت ۶ بامداد همزمان با آغاز کار واحدهای نانوایی عملکرد آنها را بررسی می کند.
فرماندار همدان یادآوری کرد: به تازگی در بازدید از ۲۱ نانوایی تخلف هفت واحد برای بازرسان محرز شد که برای آنها پرونده تعزیراتی تشکیل شده است.
نظر شما