فرشاد متقی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: درپوشهای منهول چدنی فاضلاب، قابلیت بازیافت دارند از اینرو ، سارقان با سرقت آنها به دنبال فروش و کسب درآمد هستند.
وی ادامه داد: در چند ماهه اخیر تعدادی از درپوشهای منهول فاضلاب در شهر شهرکرد به سرقت رفت که ضررهای مادی را به شرکت آبفا تحمیل کرده است.
مدیر روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: با پیشبینی انجام شده، تهیه و نصب دربهای کامپوزیتی و جایگزین چدنی در دستور کار این شرکت قرار دارد.
وی ادامه داد: به منظور حفظ و نگهداری از اموال بیتالمال، ایمنسازی و غیرقابل جابهجا شدن درپوشهای منهول چدنی در سطح شهرهای استان آغاز شده است و جایگزینی درپوش بتن پلیمری کوچک در سطح معابر و خیابانهای شهرهای استان در اولویت قرار دارد.
متقی، با بیان اینکه کار نصب درپوش بتن پلیمری در نیمه دوم امسال بهصورت گسترده اجرایی خواهد شد، گفت: این نوع درپوشها هیچ ارزش مالی در بازار ندارند، از اینرو سارقان انگیزهای برای سرقت نخواهند داشت.
وی اظهار داشت: سرقت درپوشهای چدنی منهول، علاوه بر مخدوش کردن چهره شهر ، موجب به مخاطره افتادن جان شهروندان میشود و گرفتگی شبکه و پسزدگیهای فاضلاب از دیگر آثار سرقت این درپوشهاست.
به گفته وی، از سارقان درپوشهای سرقت شده منهول فاضلاب نیز شکایت شده است.
به گزارش ایرنا، شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری به بیش از ۳۳۵ هزار مشترک آب شهری و روستایی و بیش از ۱۴۸ هزار مشترک سیستم فاضلاب در بخش شهری خدماترسانی میکند.
منهول یا گودال دسترسی، محفظه دسترسی، محفظه نگهداری، محفظه بازرسی، در واقع نوعی اتصالات است و محفظهای است که برای متصل کردن شبکه (متصل کردن چندین خط لوله به یکدیگر)و راههای انتقال فاضلاب و بازبینی، اجرای تعمیر و نگهداری یا تنظیم شیرآلات یا خدمات دیگر(شامل آب، فاضلاب، تلفن، برق، تخلیه طوفان، گرمایش منطقه و گاز) بکار میرود.
نظر شما