دانشگاه سمنان مجری ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر سلامت در ایران شد

سمنان- ایرنا- رئیس دانشگاه سمنان گفت: طرح ارزیابی اثرات تغییر اقلیم بر سلامت در ایران با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مشارکت استادان دانشگاه‌های مختلف کشور با محوریت این دانشگاه اجرا می‌شود.

به گزارش ایرنا، مسعود نصیری زرندی روز شنبه به رسانه ها افزود: با توجه به اهمیت اثرات تغییر اقلیم بر سلامت در کشور ، مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشگاه سمنان برای همکاری در پروژه ملی "ارزیابی آسیب‌پذیری سلامت ناشی از تغییر اقلیم و تعیین اقدامات استراتژیک در جمهوری اسلامی ایران" دعوت به همکاری کرد.
وی افزود : این پروژه با حمایت مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و مشارکت استادان دانشگاه های مختلف کشور شامل دانشگاههای علوم پزشکی سمنان، تهران، تبریز، شهید بهشتی، گیلان، جندی شاپور، انستیتو تغذیه، دانشگاه فردوسی مشهد و دانشگاه سمنان در ۶ استان پایلوت اجرا خواهد شد.
رئیس دانشگاه سمنان با بیان اینکه این طرح در استانهای اصفهان ، آذربایجان شرقی ، خوزستان ، خراسان رضوی ، گیلان و سیستان و بلوچستان اجرا می شود افزود : در این طرح اثرات تغییر اقلیم بخش های مختلف سلامت شامل بیماریهای واگیر و غیر واگیر مانند قلبی- عروقی و تنفسی شامل  بیماریهای شغلی و بهداشت حرفه ای ، بیماریهای ناشی از آلاینده های جوی و گرد و غبار ، بیماریهای منتقله از آب ، غذا و سوء تغذیه و سلامت در بلایای جوی و اقلیمی مورد بررسی قرار می گیرد .
نصیری ادامه داد : پس از بررسی های انجام شده راهبردهای سازگاری و راهکارهای مقابله با اثرات زیان‌بار تغییر اقلیم برای وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاههای علوم پزشکی مذکور تدوین و ارسال خواهد شد .
رئیس دانشگاه سمنان یاد آور شد : این طرح از سوی سازمان بهداشت جهانی نیز مورد حمایت قرار گرفته است.

دانشگاه سمنان دانشگاه مادر منطقه بیش از ۱۲ هزار دانشجو و ۳۷۰ عضو هیات علمی دارد و در زمره یک درصد دانشگاه های تاثیرگذار علمی دنیا است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha