محسن خادمی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: قبل از شروع فصل سرما و شروع بارشها و در اجرای طرح زمستانی، راهدارخانههای این شهرستان با پنج هزار تُن ماسه و یک هزار تُن نمک تجهیز میشود.
وی اضافه کرد: این مقدار نمک و ماسه علاوه بر راهدارخانه مرکزی، در سه راهدارخانه ثابت در روستاهای "کیتکه" (گردنه جوالهرهشان)، "کلهگاوی" ( گردنه زمزیران) در مسیر مهاباد - سردشت و "قرهبلاغ" (مسیر مهاباد - بوکان) ذخیرهسازی میشود.
رییس اداره راهداری و حملونقل جادهای مهاباد گفت: امسال برای تسریع در عملیات راهداری و برفروبی محورهای روستایی، ۲ راهداری سیار در گردنه "آفان" و گردنه "شیخان" این شهرستان نیز فعال خواهد شد.
وی اظهار داشت: برای اجرای طرح زمستانی امسال ۶۰ مامور راهداری و ۲۱ دستگاه انواع ماشینآلات سبک و سنگین راهداری در راهدارخانههای ثابت و سیار این شهرستان مستقر خواهند شد.
وی از رانندگان خواست در فصل زمستان قبل از سفر در مناطق کوهستانی و برفگیر این شهرستان از وضعیت جادهها با شمارههای ۴۲۲۲۴۵۰۰، ۴۲۲۲۲۳۶۰۰ و ۲-۴۲۲۲۴۵۰۱ آگاهی پیدا کنند.
خادمی گفت: امسال در قالب طرح "ابرار" در مجموع ۲۱.۵ کیلومتر از راههای روستایی این شهرستان با ۱۵۰ میلیارد ریال در ۲ بخش مرکزی و خلیفان این شهرستان هزینه بهسازی و آسفالت شد.
وی اضافه کرد: در قالب این طرح راههای روستایی با اهمیت جاده درجه ۲ به عرض هفت متر شامل ۵.۵ متر آسفالت و ۲ شانه خاکی در ۲ طرف جاده در مجموع به عرض ۱.۵ متر احداث و برای احداث هر کیلومتر آن در مجموع هفت میلیارد ریال هزینه میشود.
"خادمی" با اشاره به اینکه هماکنون ۵۷ درصد راههای روستایی مهاباد آسفالت است گفت: این شهرستان با۱۹۶ روستا در مجموع دارای ۶۰۱ کیلومتر راه روستایی است که از این مقدار راه ۱۱۰ روستا به طول ۳۴۰ کیلومتر آسفالت است.
وی افزود: راه دسترسی به ۸۶ روستای این شهرستان به طول ۲۶۱ کیلومتر نیز شوسه است و مهاباد از این لحاظ در بین شهرستانهای همجوار از جمله نقده، پیرانشهر و اشنویه دارای بیشترین راه روستایی شوسه و خاکی است.
مهاباد دارای بیش از ۸۴۰ کیلومتر راه شامل ۲۳۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی و ۶۱۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت و شوسه است.
نظر شما