ظاهر پورمجاهد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برخی بانکها مصوبههای ستاد تسهیل و رفع موانع تولید را به دستورالعملهای داخلی خود محول میکنند و گاهی آنها را به تهران ارجاع میدهند که موجب نارضایتی تولیدکنندگان شده است.
او حمایت از تولید و رفع مشکلات فعالان این بخش را از اولویتهای دولت دانست و خاطرنشان کرد: هیات خبرگان بانکی به روند اجرای مصوبههای استان در بانکها نظارت میکند تا به صورت قطعی اجرا شوند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان با بیان اینکه خبرگان بانکی یک طرح کشوری است گفت: پنج نفر از مدیران باتجربه و توانمند دستگاههای اجرایی و بانکها عضو این هیات هستند و همدان جزو نخستین استان های تشکیل دهنده این طرح به شمار میرود.
پورمجاهد افزود: اعضای هیات خبرگان بانکی با حکم از طرف رییس کل بانک مرکزی بین بانکها و تولیدکنندگان حکمیت می کنند و بانکها حق سرپیچی از حکم آنها را ندارند.
او با اشاره به برگزاری ۲ جلسه هیات خبرگان بانکی در همدان تاکید کرد: بخش زیادی از مشکلات صنایع و واحدهای تولیدی استان در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید مربوط به تامین منابع مالی و تسهیلات بانکی و یا تقسیط مجدد بدهیهای معوقه است که نیاز به همکاری و تعامل بانکهای عامل دارد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان یادآوری کرد: برخی مصوبات ستاد تسهیل با مقاومت بانکها مواجه می شود و در نتیجه شاهد تاخیر در اجرای آنها هستیم که این موارد به هیات خبرگان بانکی ارجاع میشود.
پورمجاهد گفت: باحمایت دولت ۸۵ واحد راکد استان در یک سال گذشته به چرخه تولید و صنعت بازگشتند.
همدان دارای یک هزار و ۴۰ واحد صنعتی دارای پروانه بهرهبرداری است.
نظر شما