«حمیدرضا متین» روز یکشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: استقبال فعالان اقتصادی از این مرکز بسیار خوب و قابل توجه است و برهمین اساس از همه توان و ظرفیت های موجود برای رفع مشکلات بخش تولید و طرح های سرمایه گذاری در استان استفاده میکنیم.
وی با بیان اینکه نمایندگان دستگاه های اجرایی و بانکها به صورت برنامه ریزی شده و هدفمند در مرکز شبانه روزی فوریتهای بررسی مشکلات واحدهای تولیدی و طرح های سرمایهگذاری حضور دارند، افزود: این حضور و دغدغهمندی برای گرهگشایی از بخش تولید شایسته تجلیل و قدردانی است.
متین خاطرنشان کرد: بیشترین مشکلات و مسائل واحدهای تولیدی و صنایع استان همدان مربوط به معوقات بانکی، بخشودگی جرائم بیمه تامین اجتماعی، مالیات و ارزش افزوده است که تا حد امکان و در چارچوب قانون و مقررات به این مطالبات رسیدگی میشود.
رئیس سازمان صمت استان همدان گفت: در هفته گذشته صاحبان ۲۰ واحد تولیدی و صنعتی استان در بخش های کشاورزی، گردشگری و صنعت به این مرکز مراجعه کردند که مشکلات آنها با حضور کارشناسان مربوطه و مشورت اعضا مورد بررسی قرار گرفت.
او خاطرنشان کرد: پیش از راهاندازی این مرکز مسائل و مشکلات واحدهای تولیدی استان همدان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید پیگیری میشد اما با هدف تمرکز بیشتر بر رفع سریعتر مشکلات و سهولت دسترسی سرمایهگذاران این مرکز همزمان با سراسر کشور ایجاد و فعال شده است.
متین با بیان اینکه در شرایط تحریم و محدودیت صادرات و واردات که در سال جاری به اوج خود رسیده، فرآیند تولید و اشتغال در همدان با قدرت جریان دارد و این استان در مدار تولید قرار گرفته است.
براساس آمارهای ارائه شده، از ابتدای امسال ۱۹۰ مصوبه برای گره گشایی از واحدهای تولیدی در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان تدوین و ابلاغ شده است.
استان همدان دارای یک هزار و ۶۶ واحد صنعتی فعال و دارای پروانه بهرهبرداری است.
نظر شما