دکتر جواد باذلی روز جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا همزمانی مراحل برداشت و پَرکردن گل زعفران با شیوع ویروس کرونا را یادآور شد و افزود: با عنایت به گروهی و جمعی بودن این اقدامات و با توجه به آن که گل زعفران از مبداء تا مقصد به دست چند نفر می چرخد و عامل مهمی برای انتقال ویروس همه گیر کرونا محسوب می شود اگر یک نفر در این فرآیند، آلوده به بیماری کووید ۱۹ باشد افراد زیادی را درگیر این بیماری می کند.
وی ادامه داد: بر این اساس، کارگران و کشاورزان و تولید کنندگان باید تا جایی که امکان دارد با رعایت پروتکلهای بهداشتی در این زمینه از چرخه انتقال و شیوع این بیماری جلوگیری کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد با اشاره به بحرانی بودن وضعیت این شهرستان از نظر شیوع ویروس همه گیر کرونا کمبود دستگاه اکسیژن ساز و نیروی انسانی را از مشکلات این بخش ذکر کرد و توجه بیشتر مسوولان ذیربط را به این مهم خواستار شد.
باذلی افزود: دو دستگاه اکسیژن ساز از سالیان گذشته در بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعال بود و یک دستگاه هم به تازگی خریداری شده و مراحل نصب آن در دست انجام است ولی با توجه به تعداد زیاد بیماران و حجم زیاد مصرف اکسیژن، این تعداد دستگاه اکسیژن ساز جوابگوی نیاز بیماران نیست.
وی اضافه کرد: با توجه به افزایش آمار مبتلایان و به تبع، افزایش آمار بستریهای کرونایی تمامی اعمال جراحی غیر ضروری در بیمارستان علامه بهلول گنابادی تعطیل شده و بخش اعظم خدمات به بیماران کرونایی اختصاص یافته و احداث بیمارستان دوم هم برای بستری این مبتلایان در گناباد با جدیت در دست انجام است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی گناباد مهمترین دستاوردهای سفر اخیر معاون درمان وزیر بهداشت و درمان و آموزش پرشکی به گناباد طی پنج روز گذشته را تخصیص اعتبار برای تجهیز بخش داخلی در حال احداث بیمارستان آیتالله مدنی بجستان، افزایش تختهای مراقبتهای ویژه برای بیمارستان گناباد و بجستان، اختصاص سه دستگاه اکسیژن ساز برای این بیمارستانها و همچنین بیمارستان دوم بستری بیماران کرونایی در گناباد ذکر کرد.
باذلی با اشاره به این که در این سفر، اعتباری برای تکمیل بخش جدید مراقبتهای ویژه بیمارستان علامه بهلول گنابادی تخصیص یافت گفت: فضایی با وسعت ۷۰۰ متر مربع در طبقه پنجم بیمارستان به این بخش اختصاص یافت و در دست احداث است و تا اواسط آذرماه به بهره برداری می رسد.
سه بخش با گنجایش ۱۷۰ تخت و یک بخش مراقبتهای ویژه با ظرفیت ۲۳ تخت برای درمان بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان علامه بهلول گنابادی فعال است.
مرکز شهرستان ۹۰ هزار نفری گناباد در ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
نظر شما