روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی استهبان به نقل از مهدی اعیان منش اضافه کرد: پیش بینی می شود از این سطح با توجه به شرایط مناسب آب و هوایی خوب طی یک سال گذشته بیش از ۲۷۶ تن گل زعفران برداشت شود.
وی اظهار داشت: کشاورزان پس از برداشت گل زعفران، کلاله را از گلبرگ جدا و آن را خشک می کنند که در اصطلاح محلی گل پر کردن گفته می شود و در آخر کلاله گل زعفران بصورت خشک شده در بازار خرید و فروش می شود.
مدیر جهاد کشاورزی استهبان بیان کرد: زعفران استهبان به لحاظ عطر، طعم و رنگ همچنین شرایط آب و هوایی مناسب و اختلاف ارتفاع از سطح دریا جزو برترین زعفران های ایران است که می تواند رقیب بسیاری از زعفران های تولید شده در دنیا باشد ولی بدلیل نبود صنایع تبدیلی مناسب از بازارهای بین المللی عقب مانده است.
این مقام مسئول با اشاره به برداشت ۳ تن زعفران به صورت کلاله خشک گفت: در استهبان کارخانه های صنایع تبدیلی که محصول تولیدی کشاورزان را بسته بندی و صادر کنند وجود ندارد و تنها برخی به صورت کارگاهی اقدام به این فعالیت می کنند که نیاز این شهرستان را برطرف نمی کند.
اعیان منش بیان کرد: عملیات برداشت زعفران در استهبان از اواسط آبان ماه آغاز شده و تا اواخر آذر ماه ادامه می یابد.
شهرستان استهبان در شرق فارس است که مرکز آن حدود ۱۶۰ کیلومتر با شیراز فاصله دارد.
نظر شما