هوشنگ ملایی روز شنبه در گفت و گوبا ایرنا افزود: درحال حاضر بیش از ۲۰ هزار کیلومتر رودخانه در هرمزگان وجود دارد که پنج هزار کیلومتر از این رودخانهها نزدیک مراکز جمعیتی و مهم هستند لذا برای جلوگیری از هرگونه خسارت جانی و مالی و همچنین حفظ سرمایههای ملی دراین بخش بویژه پل ها و آبنماها ساماندهی آنها یک ضرورت است.
وی افزود: وجود خلاقیت و نوآوری در طرح ساماندهی تمامی رودخانههای فصلی و دائمی استان هرمزگان با توجه به بارانهای سیل آسا و طغیان رودخانهها یک امر ضروری به نظر میرسد بنا براین در هر منطقه از استان هرمزگان باتوجه به نیازهای موجود، میتوان تمامی مسائل را رعایت کرد به نحوی که حتی هر طرح از جانب ساماندهی رودخانهها میتواند پیوست های گردشگری، اجتماعی و اقتصادی را نیز به دنبال داشته باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان اظهارداشت: نابسامانی برخی از رودخانههای استان باعث شده امسال بسیاری از روستاها در معرض سیلاب قرار گیرند، از همین روی مطالعات طرح ساماندهی رودخانه «تلنگ و جو محله» میناب انجام شده و بزودی اقدامهای لازم در خصوص اجرای این طرح انجام خواهد شد.
ملایی، همچنین به ساماندهی رودخانه «مراد آباد» حاجی آباد اشاره کرد و افزود: مشاور درحال بررسی و مطالعه طرح ساماندهی این رودخانه است و راهکارهایی نیز ارائه کرده که در این خصوص باید همواره زیباسازی و حفظ فضای شهری مدنظر قرار گیرد.
این مسوول تصریح کرد: همچنین در خصوص انجام مطالعات تحلیلی حد بستر و حریم و ساماندهی رودخانه ها و مسیل های شهر بندرعباس نیز از جمله خور گورسوزان صورت گرفته، چرا که این خور هم به هنگام بارندگی مشکلاتی را برای مردم ساکن اطراف آن ایجاد میکند.
نظر شما