محمد حسن اسدی،یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بر همین اساس، هفته گذشته در جلسهای با حضور ۲ تن از نمایندگان شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی و هیات مدیره کارخانههای مخابراتی ایران، مسائل و مشکلات این شرکت بررسی شد.
وی ادامه داد: این کارخانه به رغم سابقه طولانی فعالیت و فراهم بودن زمینه فعالیت بیشتر در حوزههای مختلف و برخورداری از ظرفیتهای لازم، با مسائل و مشکلاتی از جمله بدهی و معوقات بانکی و کمبود سرمایه در گردش مواجه است که میکوشیم از طریق جلب مشارکت بخش خصوصی و دیگر مجموعههای علاقه مند به مشارکت، مشکلات این کارخانه را حل کنیم.
او اظهار داشت: با توجه بدهی کارخانههای مخابراتی ایران به سیستم بانکی، امکان تامین سرمایه در گردش از طریق تسهیلات بانکی ممکن نیست و بنابراین به دنبال این هستیم تا با استفاده از توان بخش خصوصی و شرکای دیگر مشکلات و نیازهای این کارخانه را تامین کنیم.
وی بیان کرد: هماینک اقدامات خوبی در این شرکت در حال انجام است که از جمله میتوان به ساخت دستگاه تنفس مصنوعی (ونتیلاتور) اشاره کرد که در مرحله دریافت مجوز وزارت بهداشت است که پس از آن امکان عرضه این محصول به بازار وجود دارد.
مشاور استاندار فارس اضافه کرد: همچنین این شرکت در زمینه تولید سیستمهای آبیاری هوشمند هم اقدامات خوبی انجام داده و با توجه به ظرفیتهای آن امکان فعالیت در بخشهای دیگری را هم دارد.
شرکت کارخانه های مخابراتی ایران ، اولین تولید کننده مراکز تلفن ثابت و سیّار کشور یازدهم بهمن ۱۳۴۵ با مشارکت وزارت پست و تلگـراف و تلفن (ارتباطات و فناوری اطلاعات) به نسبت ۳۰% ، بانک توسعه صنعتی به نسبت۳۰ % و شرکت زیمنس آلمـان به نسبت ۴۰ % به صورت شرکت سهامی خاص در شیراز در زمینـی به مساحت در حدود یکصد هزار متر مربع
پایه گذاری شد.
این کارخانه برای تامین تجهیزات مورد نیاز شبکه مخابراتی کشور و با ظرفیت اسمـی سالیانه ۴۵ هزار خط تلفن و ۶۰ هزار دسـتگاه تلفن رومیزی در سال ۱۳۴۸ به بهره برداری رسید.
نظر شما