تخت‌های بیمارستانی در کرمانشاه بازهم افزایش می‌یابد

کرمانشاه- ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه بااشاره به روند افزایش مبتلایان به کرونا در استان و لزوم بستری شدن بخشی از آنها، گفت: افزایش تخت‌های بیمارستانی به خصوص در بیمارستان امام رضا (ع) شهر کرمانشاه در دستور کار دانشگاه قرار دارد.

به گزارش ایرنا؛ دکتر «محمودرضا مرادی» روز یکشنبه در نشست روسای بیمارستان‌های استان کرمانشاه به صورت ویدئو کنفرانس افزود: در راستای افزایش تخت‌های بستری بیماران کرونایی باید اورژانس‌های بعضی رشته‌هایی که در بیمارستان امام رضا (ع) است از بیمارستان خارج کنیم و مرکز آن را در بیمارستان‌های دیگری قرار دهیم.

وی اظهارداشت: بر این اساس بخش اطفال به بیمارستان محمد کرمانشاهی منتقل خواهد شد، بخش زنان به بیمارستان معتضدی، بخش داخلی به بیمارستان امام خمینی (ره) و بخش‌های جراحی و مغز و اعصاب و ارتوپدی به بیمارستان طالقانی و بخش بیماران قلبی به بیمارستان امام علی (ع) منتقل خواهد شد.

او گفت: در صورت ادامه روند و در شرایط اضطرار ناچار به استفاده از سالن ورزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه که در حال آماده‌سازی و تجهیز است، می‌شویم اما با این حال امکانات مناسبی ندارد و بخش مناسب بیماران کووید ۱۹ نخواهد بود.

مرادی افزود: به همین خاطر در صورت نیاز از بیمارستان‌های شهدا، امام حسین حضرت ابالفضل(ع) و ۵۲۰ ارتش استفاده بیشتری خواهیم کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه گفت: با اضافه شدن ۲۰۰ تخت در بیمارستان امام رضا(ع) با مشکل کمبود اکسیژن مواجه خواهیم بود.

مرادی افزود: هم اکنون دستگاه اکسیژن ساز بیمارستان فارابی نصب شده، قرارداد تهیه سه دستگاه اکسیژن ساز دیگر منعقد شده و به زودی در بیمارستان‌های جوانرود، امام رضا (ع) و فارابی راه‌اندازی خواهد شد.

او گفت: همچنین قرارداد سه تانکر اکسیژن نیز بسته شده و برای تامین اکسیژن در بیمارستان امام رضا (ع) و بیمارستان‌های دیگر مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اختصاص ۱۲۰۰ تخت به بیماران کرونایی

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت ۱۸ بیمارستان آموزشی و غیرآموزشی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی و هفت بیمارستان غیردانشگاهی دارد که اکنون بیماران کرونایی در بیمارستان‌های «گلستان»، «فارابی» و «شهدا» بستری هستند.

اکنون بیش از سه هزار و ۲۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که از این تعداد حدود هزار و ۲۰۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.

استاندار کرمانشاه روز شنبه در حاشیه جلسه ستاد کرونا در جمع خبرنگاران با بیان اینکه به دلیل رعایت نکردن توصیه‌های بهداشتی مجبور به تشدید محدودیت‌های ترددی هستیم؛ گفت: با تداوم این روند احتمال تعطیلی مشاغل غیرضروری از ساعت ۱۸ به بعد در سطح استان به مدت یک ماه وجود دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز از تولید داروی کرونا در استان خبر داد و با اشاره به ارایه گزارش نهایی توسط داوران و تایید علمی داروی «MAB۹۸» مربوط به بیماران کرونایی گفت: این دانشگاه به دنبال اخذ مجوزهای لازم برای تولید انبوه این دارو در سازمان غذا و دارو است.

مجموع جان باختگان براثر کرونا در کرمانشاه به ۹۵۶ نفر رسید

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به فوت ۱۰ هم استانی دیگر بر اثر کرونا در ۲۴ ساعت گذشته، گفت: از ابتدای شروع اپیدمی تاکنون ۹۵۶ نفر براثر این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

«مهدی محمدی» افزود: از مجموع ۱۰ فوتی در شبانه‌روز گذشته در استان ۲نفر در اسلام‌آبادغرب، چهار نفر شهرستان کرمانشاه، یک نفر شهرستان هرسین، ۲ نفر شهرستان پاوه و یک نفر در شهرستان دالاهو جان خود را از دست دادند.

او با بیان اینکه تمام شهرستان‌های استان در وضعیت قرمز به سر می‌برند، گفت: پاوه، کنگاور و قصرشیرین در صدر خطر کرونایی در استان هستند. 

وی در ادامه اضافه کرد: در شبانه روز گذشته ۷۶ مورد بیمار مثبت بستری و ۳۴۱ بیمار مثبت سرپایی در استان شناسایی شدند.

به گفته او، همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۵ بیمار جدید با علایم بیماری کرونا در استان بستری و ۱۹۵ نفر از بیمارستان پس از بهبودی ترخیص شدند. 

رییس کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت کرونا دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در ادامه گفت: از ابتدای اپیدمی تاکنون ۱۹هزار و ۲۹ بیمار با علایم بیماری کرونا در استان بستری و ۱۶ هزار و ۹۱۴ از بیمارستان پس از بهبودی ترخیص شدند.

محمدی افزود: هم اکنون هزار و ۱۶۹ بیمار مربوط به کرونا در مراکز درمانی استان بستری هستند.

اخبار مرتبط