به گزارش ایرنا ، این روزها مازندران با توجه به هشدارهای جامعه پزشکی و مسئولان نسبت به قرارگیری استان در پیک سوم شیوع کرونا، بر لبه باریک مدیریت ویروس پیش می رود که کوچک ترین بی توجهی و کم توجهی می تواند وضعیت موجود را پیچیده تر کند.
آخرین گزارش ها نشان می دهد هم اکنون حدود ۸۶۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در بیمارستان های استان بستری هستند و روزانه ۴۰۰ بیمار دارای علائم حاد تنفسی به مراکز درمانی مراجعه می کنند که حدود سه برابر موج نخست و دوم این ویروس در مازندران است.
این وضعیت نه تنها مدیریت مهار کرونا را حساس و سخت تر می کند، بلکه اجرای دقیق و سریع پروتکل های بهداشتی و محدودیت ها را ضروریتر می سازد. در این میان مدیریت در برخی حوزه ها همانند آموزش و پرورش که با قشر کودک و آسیب پذیر و همچنین گستردگی جمعیتی بالایی مواجه است از حساسیت بیشتری نسبت به دیگر حوزه های اجتماعی برخوردار می باشد.
در تازه ترین تصمیم گیری و برنامه ریزی ها، ستاد مقابله با ویروس کرونا در مازندران روز شنبه ۱۷ آبان در چهل و هفتمین جلسه خود تعطیلی تمامی مدارس شبانه روزی استان را مصوب کرد ولی پیگیری های خبرنگار ایرنا نشان می دهد که این مصوبه تاکنون اجرایی نشده و علت آن هم عدم ابلاغ مصوبه اعلام شده است.
ستاد مقابله با کرونا مازندران در بند ۲۱ گزارش جمع بندی روز شنبه هفته جاری خود مصوب کرد که «تمامی مدارش شبانه روزی استان تعطیل و به صورت غیرحضوری نسبت به ارائه آموزش اقدام نمایند».
مدیرکل آموزش و پرورش در تماس تلفنی خبرنگار ایرنا گفت که در تهران و در جلسه وزارتخانه حضور دارد و قادر به پاسخگویی نیست.
مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش نیز از این موضوع ابراز بی اطلاعی کرد و گفت که معاونت تربیت بدنی و سلامت متولی رسیدگی به مصوبات ستاد کرونا و اجرای آن است .
مصوبه با تاخیر به دست ما رسیده است
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش مازندران هم روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: مصوبه ستاد که روز شنبه تصمیم گیری شد نه تنها تازه به دست ما رسیده است بلکه راهکار اجرایی آن نیز روز گذشته تدوین شد.
سید علی ساداتی در مورد علت تاخیر ۲ روزه در اجرای مصوبه ستاد مقابله با کرونا استان ، افزود: این تاخیر به دلیل ارسال دیرهنگام مصوبات و جلو افتادن تعطیلی اداره کل بوده است.
وی اظهار داشت: تصمیم ستاد برای تعطیلی تمامی مدارس شبانه روزی امروز دوشنبه برای اجرایی شدن به همه شهرستان ها ابلاغ شده است و از این پس تمامی آموزش مدارس شبانه روزی بر بستر شبکه شاد، تلویزیون یا بسته های آموزشی خواهد بود.
مصوبات ستاد سریع به دستگاه ها ابلاغ میشود
این در حالی است که مدیرکل سیاسی استانداری مازندران و دبیر ستاد مقابله با کرونای استان گفت: تمامی مصوبات ستاد بلافاصله در همان روز از طریق سامانه دولت الکترونیک یا فکس به دستگاه های مربوطه ارسال و ابلاغ می شود.
مهدی محمدی افزود : حتی در صورت عدم ارسال مصوبات به شکل یاد شده ، دستگاه های اجرایی حق تاخیر در اجرای مصوبات را ندارند زیرا مدیران دستگاه ها در تمامی جلسات حضور دارند و در صورت غیبت آنان حتما نمایندگانشان حضور خواهند داشت و باید مصوبات را به مدیران خود منتقل کنند.
وی همچنین تاکید کرد: مصوبات ستاد زمان بندی ندارد و در صورت تصویب باید بلافاصله از سوی دستگاه متولی اجرایی شود.
دبیر ستاد مقابله با ویروس کرونای مازندران در مورد ابلاغ مصوبه روز شنبه هفته جاری هم گفت: این مصوبه در ساعت ۱۴ همان روز از سوی مسئولان آموزش و پرورش دریافت شد که الزاماً باید در همان تاریخ اجرایی می شد.
مازندران حدود ۵۰ مدرسه شبانه روزی دارد که تعداد دانش آموزان ماندگار آن حدود سه هزار و ۱۶۰ نفر است.
پیش از نیز از اواخر مهر ماه و با سرعت گرفتن مجدد شیوع ویروس کرونا ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا دستور تعطیلی حدود سه هزار مدرسه استان را صادر کرد.
مازندران در مجموع چهار هزار و ۶۰۰ مدرسه دارد و در آن بیش از ۵۰۸ هزار دانشاموز تحصیل می کنند که البته با شیوع ویروس کرونا بیش از ۹۰ درصد آموزش غیرحضوری است و بر بستر فضای مجازی قرار دارد.
نظر شما