به گزارش ایرنا، سیدجواد حسینی روز سهشنبه در آیین کلنگ زنی نخستین مدرسه ویژه دانشآموزان طیف آتیسم در سنندج اظهار داشت: آموزش و پرورش استثنایی در مجموع با کمبود ۲۱۰ مدرسه برای دانشآموزان با نیازهای ویژه در کشور مواجه است.
وی افزود: برای جبران این کمبود از اول امسال طرح از خشت تا بهشت در کشور آغاز شد و در قالب آن تاکنون ۱۰۳ مدرسه برای دانشآموزان با نیاز ویژه در طیفهای مختلف احداث و یا در حال ساخت است و تا پایان سال این آمار به ۱۵۰ مدرسه خواهد رسید.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با بیان اینکه ۱۴ مورد از این تعداد مرکز در حال ساخت ویژه دانشآموزان طیف اتیسم است که یک مورد آن در سنندج به همت یک خیر نیک اندیش احداث میشود، گفت: با احداث این مدارس تعداد مدارس طیف اتیسم در کشور به ۵۳ مورد میرسد.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان نیز یادآور شد: این مدرسه خیرساز در ۲ هزار و ۵۰۰ مترمربع زمین احداث خواهد شد و دارای ۱۴ کلاس درس، اتاقهای کار درمانی، گفتار درمانی، فضای مناسب فعالیتهای هنری و ورزشی و سالن جلسات است.
خلیل رنجبر افزود: خدمات آموزشی و خدمات غیر دارویی از قبیل روانشناسی، کار درمانی، گفتار درمانی، بازی درمانی، شن درمانی، ماساژ درمانی و سفالگری در این مرکز به دانش آموزان اتیسم ارائه میشود.
آموزش و پرورش استثنایی کردستان در سال تحصیلی جاری به ۹۵ دانش آموز طیف اتیسم خدمات آموزشی، پرورشی و توانبخشی ارائه میدهد که ۵۲ مورد از این تعداد مربوط به سنندج است.
معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی همچنین از پروژه سالن ورزشی در حال ساخت کودکان استثنایی استان در سنندج بازید کرد.
این پروژه ورزشی در زمینی به مساحت یک هزار و ۲۸۳ مترمربع در حال ساخت است و تاکنون ۲ میلیارد تومان برای احداث آن هزینه شده و برای تکمیل آن به ۶ میلیارد تومان دیگر اعتبار نیاز است.
معاون وزیر آموزش و پرورش در این بازدید قول مساعد داد که وسایل ورزشی مورد نیاز این سالن را تأمین کند.
نظر شما