به گزارش خبرنگار ایرنا، محمودرضا مرادی روز سه شنبه در مراسم افتتاح ۶۶ پروژه بهداشت و درمان به مناسبت سومین سالگرد زلزله سرپل ذهاب با حضور دکتر نمکی وزیر بهداشت در محل استانداری کرمانشاه افزود: در این طرح شهر کرمانشاه به ۱۰ محله تقسیم می شود و مقابله با ویروس کرونا در سه بخش مراقبت، حمایت و نظارت با کمک دستگاه های مربوطه در دستور کار قرار میگیرد.
مرادی عنوان کرد: هدف از طرح غربالگری عمومی جلب مشارکت شهروندان و معتمدان مردم و تبدیل یک فعالیت پسینی و غیرفعال به یک فعالیت فعالانه است که سازمانهای مردمنهاد، سازمان بسیج و هلال احمر با محوریت دانشگاه علومپزشکی کرمانشاه در آن همکاری دارند.
به گفته رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه، یکی از دغدغههای وزارت بهداشت و همه متولیان عرصه بهداشت کشور، اجتماعی کردن سلامت است زیرا نظام بهداشت و درمان در بهترین شرایط هم قادر نیست، سطح سلامت مردم را بیشتر از ۲۵ درصد ارتقا دهد.
مرادی، اجتماعی شدن سلامت را به یک مثلث تشبیه کرد و افزود: یک ضلع این مثلث، نظام بهداشت و درمان، ضلع دوم سایر مدیریت ها و دستگاه های همکار با بهداشت و درمان و ضلع مهم دیگر نیز مشارکت مردم است.
صبح روز سه شنبه ۶۶ پروژه عمرانی حوزه سلامت با ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار با حضور دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان کرمانشاه به بهرهبرداری رسید.
اکنون بیش از سه هزار و ۲۰۰ تخت در ۱۸ بیمارستان دولتی زیرنظر دانشگاه علوم پزشکی، ۲ بیمارستان خصوصی، سه بیمارستان نظامی و ۲ بیمارستان تامین اجتماعی در استان کرمانشاه فعال است که از این تعداد حدود هزار و ۲۰۰ تخت به بیماران کرونایی اختصاص یافته است.