داریوش کریمی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: هر یک از این شعب ۲ تا سه تیم عملیاتی مرتبط با امدادرسانی در آبگرفتگی و سیلاب دارند و بعلاوه آنها ۴۲ پایگاه دائم استان نیز برای امدادرسانی فعالیت خواهند کرد.
وی با اشاره به تجهیز شعب و دفاتر هلال احمر به ادوات مرتبط با آبگرفتگی و سیلاب ادامه داد: وسایلی مانند کفکِش موتور برقی، موتور آبکِش بنزینی و نفتی، خودرو لجنکِش و ویژه تخلیه آب به همراه شماری خودرو سنگین و نیمه سنگین در اختیار این مراکز قرار گرفته است.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر اصفهان اضافه کرد: به غیر از این تجهیزات، وسایل انفرادی مانند بیل، پلاستیک و گونی دیگر مواردی است که در زمان بروز آبگرفتگی برای کمک رسانی مورد استفاده قرار میگیرد و اکنون به تعداد لازم برای شعب فراهم شده است.
کریمی با اشاره به رفع عیوب تجهیزات موجود در مدت اخیر خاطرنشان کرد: اگرچه کمبود وسایل و تجهیزات به حد بحرانی نیست اما تکمیل و افزایش آنها به میزان کافی و لازم مستلزم تخصیص اعتبارات است.
وی با بیان اینکه ارزیابی مخاطرات بطور مداوم بر اساس هشدارهای سازمان هواشناسی انجام میشود تصریح کرد: بر همین مبنا و با تحلیل نقشهها و بررسی شرایط مناطق جنوبی، غربی و جنوب غربی استان در وضعیت زرد قرار دارند و در صورتی که شدت بارشها آنها را به نارنجی و یا حتی قرمز ببرد آمادگی مقابله و امدادرسانی خواهیم داشت.
معاون امداد و نجات جمعیت هلالاحمر اصفهان اضافه کرد: به دنبال بارندگیهای ۲۴ ساعت اخیر در مناطق جنوبی استان در منطقه "گردنه بیژن" عملیات امدادی و کمکرسانی به مسافران انجام شد.
کریمی افزود: پیش بینی میشود در ساعات پیش رو مناطق غربی و جنوب غربی استان بارندگیهای بیشتری داشته باشند و در صورت وقوع حوادث، ما نیز برای امدادرسانی آماده خواهیم بود.
۴۳ بلای طبیعی و انسانساز در جهان شناخته شده است که ۳۵ مورد آن در ایران رخ میدهد و بر همین اساس کشورمان جزو ۱۰ کشور بلاخیز جهان به شمار میرود.
بیش از چهار هزار امدادگر و نجاتگر، عضو جمعیت هلال احمر استان اصفهان هستند.
این اصفهان حدود پنج میلیون نفر جمعیت دارد که در ۲۴ شهرستان و ۱۰۵ شهر ساکن هستند.
نظر شما