تفاهم‌نامه پیشگیری از شیوع کرونا در چهارمحال و بختیاری منعقد شد

شهرکرد- ایرنا-تفاهم‌نامه سه جانبه تشکیل بسیج محلات برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری در پی گسترش شیوع این ویروس، روز پنجشنبه در شهرکرد به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه بین سه نهاد استانداری، دانشگاه علوم پزشکی و سپاه قمر بنی هاشم علیه السلام چهارمحال و بختیاری منعقد شده است.

امضاکنندگان این تفاهم‌نامه، اقبال عباسی استاندار، مجید شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی و سردار علی محمد اکبری فرمانده سپاه قمر بنی هاشم علیه السلام چهارمحال و بختیاری هستند، که در این تفاهمنامه راهکارهای گسترش همکاری برای کاهش شیوع بیماری کووید ۱۹ را تبیین شده است.

بر اساس این تفاهم‌نامه به زودی تیم‌های مردمی با محوریت بسیج و سپاه با کمک نیروهای بهداشتی و معتمدین محلات تشکیل و به شناسایی بیماران و اطرافیان آنها می‌پردازند.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به گسترش شیوع ویروس کرونا گفت: مردم همواره در اجرای برنامه‌ها همراه مسئولان بوده‌اند و در خصوص مقابله با کرونا با اقناع‌سازی و یادآوری مسائل مهم، می‌توان این همراهی را تقویت کرد.

اقبال عباسی روز پنجشنبه در آیین امضای تفاهم‌نامه سه‌جانبه تشکیل بسیج محلات برای کنترل و مقابله با شیوع ویروس کرونا در استان، اظهار داشت: بسیج عمومی همواره در اجرای بهتر امور و برنامه‌ها، تجربه موفقی را به همراه داشته است و امید است در مقابله با شیوع کرونا نیز بتواند تاثیرگذاری خود را به خوبی نشان دهد.

وی ادامه داد: هدف از این تفاهم‌نامه مبارزه با ویروس کرونا است و بدین ترتیب نقش بسیج و سپاه و نیروهای مردمی و خیران ، بسیار اثرگذار است.

عباسی تصریح کرد: امروز در یک جنگ واقعی و عملی قرار گرفته‌ایم که دشمن هم به خوبی قابل شناسایی نیست و بسیج عمومی با محوریت سپاه تحت عنوان " طرح سردار شهید قاسم سلیمانی " می‌تواند در این زمینه راهگشا باشد.

استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به اهمیت کنترل اجتماعات و دورهمی‌های فامیلی در مقابله با ویروس کرونا، اظهار داشت: اجرای طرح بسیج عمومی مقابله با کرونا، دست کم در محلات گوناگون می‌تواند مردم را در خصوص جلوگیری از تجمعات آگاه کند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست، غربالگری گسترده را از مهمترین طرح‌های طرح بسیج محلات برشمرد و اظهار داشت: در این طرح به صورت فعال، توصیه‌های جدی برای قرنطینه خانگی بیمار و اعضا خانواده او مد نظر است تا زنجیره شیوع کرونا را در سطح جامعه قطع شود.

مجید شیرانی افزود: نفوذپذیری، از مهمترین ویژگی‌های طرح بسیج محلات است که نسبت به دیگر طرح‌ها برتری دارد و می‌تواند دانشگاه علوم پزشکی و  مدافعان سلامت را نسبت به اجرای موفقیت‌آمیز آن امیدوار کند.

وی با بیان اینکه این طرح دارای سه الزام است، تصریح کرد: باید در این طرح قوانین خوبی نوشته شده باشد، مجریان از پشتوانه قانونی محکمی برخوردار باشند و افراد مجری طرح  توانمندی و نفوذ بالایی داشته باشند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد خاطرنشان کرد: ارزیابی این طرح نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و می‌تواند ما را در شناسایی نقاط ضعف و قوت در مقابله با ویروس کرونا کمک دهد.

به گزارش ایرنا، بنا بر اعلام دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، تمامی ۱۰ شهرستان چهارمحال و بختیاری در وضعیت بحرانی و خاکستری شیوع کرونا قرار دارند.

از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۴۹۹ نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان خود را در این استان از دست داده‌اند.

ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha