به گزارش ایرنا، حجتالاسلام عبدالرضا پورذهبی روز پنجشنبه در بازدید از لوکیشن سریال سنجرخان اظهار داشت: بطور قطع ساخت و پخش این سریال به تقویت تمامیت ارضی کشورمان و وحدت همه جانبه کمک خواهد کرد.
وی ضمن تقدیر از عوامل تولید این سریال اضافه کرد: پخش این سریال نشان میدهد در تمام دوران گذشته افراد میهن پرست، متدین و جانباز وجود داشتهاند و این مورد از مواردی است که بکر مانده است.
محمدحسین لطیفی کارگردان سریال هم ابراز امیدواری کرد که تلاشهای چند ساله آنگونه که شایسته است به ثمر بنشیند و گفت: ما آماده تولید هستیم اما بخاطر شیوع کرونا جانب احتیاط را پیش گرفته ایم.
حسین جلالی تهیه کننده سریال هم اظهار داشت: از سه هزار و ۶۵۰ نفر علاقه مند به بازی در این سریال تست گرفتهایم و تقریباً ۱۶۰ بازیگر اصلی داریم که تست بازیگری آنها تایید شده و ۱۵۰ نفر از این افراد بازیگران مناطق کُردنشین هستند و بزودی تولید سریال کلید میخورد.
این سریال با نویسندگی زنده یاد ضیاءالدین دری، تهیهکنندگی حسین جلالی و کارگردانی محمدحسین لطیفی در ۲۶ قسمت تولید خواهد شد.
در جنگ جهانی اول که روسها از شمال به ایران حمله کردند هرج و مرج، کردستان را فرا گرفت و قتل و غارتهای شبانه وحشت زیادی را در جامعه ایجاد کرد که سنجرخان وزیری نرانی در مقابل روسیه ایستادگی کرد.
او حتی با لشکر رضاخان جنگید و آنها را شکست داد و این پیروزی باعث شهرت بیشتر سنجرخان شد و نام او را بیشتر از قبل بر سر زبان ها انداخت.
بعد از این جنگ لشکر روس نیز به سرکردگی کلنل مامانوف به سنندج رسید و سردار محی رشتی حاکم سنندج فراری شد که سنجرخان مقابل آنها قرار گرفت و لشکر روس را شکست داد، روسها که تمام شکستهای خود را از سنجرخان می دیدند به محاصره روستای میاوروران و قلعه سنجرخان روی آوردند.
سنجرخان از دارالحکومه تقاضای کمک کرد ولی قبل از رسیدن ۳۰ سوار برای کمک، سنجرخان محاصره را شکست و روسها را وادار به عقب نشینی کرد، شریف الدوله بنی آدم حاکم سنندج اقدام به حمله به برخی از قبایل کرد که سنجرخان با او مخالفت میکند همین موجب دشمنی شریف الدوله با سنجرخان میشود.
سرانجام در محرم سال ۱۳۳۷ هجری قمری (برخی سالهای ۱۳۳۸ و ۱۳۳۹ را هم عنوان میکنند) شریف الدوله بنی آدم حاکم سنندج از طریق خلیل خان برادر سنجرخان طی یک توطئه او را به عمارت خود دعوت و به قتل میرساند.
نظر شما