سلامت، معیشت و امنیت سه ضلع مقابله با کرونا در فارس

شیراز-ایرنا- حفظ سلامت،معیشت و امنیت جامعه و مردم در شرایط بحرانی شیوع کرونا سه ضلع مهم و اولویت کنونی است که مورد تاکید استاندار فارس در جلسه استانی مدیریت کرونا در این استان قرار گرفت.

عنایت الله رحیمی، پنجشنبه در ستاد استانی مبارزه با بیماری کرونا ضمن قدردانی از همراهی مردم با تصمیمات اتخاذ شده برای شکست ویروس کرونا و تبریک و تسلیت به مناسبت درگذشت مریم رحیمی شهیده سلامت فارس،افزود: ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا به صورت متعادل با توجه به سه مقوله سلامت، امنیت و معیشت تصمیم گیری می کند تا پایداری این سه عامل را حفظ کند.

وی ادامه داد: در حوزه سلامت پیش بینی ها در خصوص شیوع ویروس کرونا در آینده مورد ملاحظه قرار گرفته است و اگر جدیت لازم در رعایت دستورالعمل ها وجود نداشته باشد شاهد مرگ تعداد زیادی از هم استانی ها خواهیم بود.

استاندار فارس با اشاره به این که موضوع آموزش و فرهنگ سازی در مقوله مقابله با کرونا در قدم اول بر عهده دانشگاه علوم پزشکی شیراز ، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و رسانه ها است،افزود: همه مجموعه ها و دستگاه ها باید مخاطبان و ارباب رجوع خود را در زمینه خطرات شیوع کرونا هوشیار ساخته و آموزش های لازم را به آنان ارائه کنند.

وی ادامه داد: سازمان های مردم نهاد تخصصی مانند سازمان نظام مهندسی ، کانون وکلای دادگستری ، بیمه ها و سایر سمن ها می توانند در زمینه آموزش به مخاطبان خود بسیار فعال باشند و ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا باید این موضوع را به صورت جدی پیگیری کند.

استاندار فارس تصریح کرد: افزایش مراکز درمان سرپایی و آزمایشگاه ها به منظور کاهش هزینه آزمایش ها و هدفمند کردن آن ها باید در دستورکار قرار داشته باشد.

رحیمی با بیان این که در زمینه سلامت جامعه دو موضوع درمان و بازتوانی مورد توجه قرار دارد ، اظهارداشت: در زمینه درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز به دو صورت مستقیم و غیرمستقیم که شامل بستری و قرنطیه است اقدام می کند،افزود: دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکنون اقدامات و تلاش های زیادی در این زمینه داشته است و نتیجه آن پائین تر بودن نرخ میرایی مبتلایان به کرونا در سطح فارس نسبت به کشور است.

وی با تاکید بر این که با افزایش روند ابتلا به کرونا از نظر ارائه خدمات درمانی با مشکلاتی روبرو خواهیم شد ، ادامه داد: بر این اساس ناچارریم محدودیت ها را در سطح استان تشدید کنیم و آگاه هستیم که این محدودیت ها برای مردم سختی هایی را به دنبال دارد.

وی خواستار افزایش نقاهتگاه ها با همکاری ارتش، سپاه و هلال احمر شد و گفت: آموزش و پرورش و ورزش و جوانان در زمینه تامین مکان های مناسب برای نقاهتگاه باید همکاری داشته باشند و دستگاه هایی که دارای امکاناتی مانند تخت بستری هستند نیز باید پای کار بیایند.

استاندار فارس اظهارداشت: برای کاهش فشار بر کادر عمومی درمان ، فراخوانی منتشر شود و داوطلبان وارد چرخه خدمت به مردم شوند؛ همه دانشجویان رشته های پزشکی و پیراپزشکی باید به کار فراخوانده شوند ؛ کادر درمانی و پرستاری بخش خصوصی و بازنشستگان نیز باید برای ارائه خدمات به بیماران دعوت به همکاری شوند.

رحیمی افزود: پزشک های خانواده باید به صورت مرتب از خانواده های قرنطینه شده مراقبت کنند تا مانع از خروج آن ها از قرنطینه و انتقال ویروس در سطح جامعه شوند.

وی با اشاره به این که تصمیمات ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا به گونه ای است که بخش تولید با رعایت دستورالعمل ها تداوم داشته باشد و اشتغال حفظ شود، گفت: توزیع موارد ضروری مورد نیاز مردم نیز باید به گونه ای برنامه ریزی شود که آسیب نبیند.

وی با تاکید بر اهمیت تداوم کمک های مومنانه برای حمایت از هم وطنان با عزت و کاهش مشکلات آنان و نیز تقویت کمک های محله محور با محویت مساجد و ائمه جماعات ، ادامه داد: همه مجموعه های خیریه در این زمینه همکاری کنند و کارکنان دستگاه های اجرایی و اداری نیز علیرغم تنگناهایی که دارند بر اساس احساس مسئولیت اجتماعی به صورت داوطلبانه یک یا دو روز از حقوق خود را به افراد کم بضاعت و آسیب دیده از کرونا اختصاص دهند.

استاندار فارس خواستار برنامه ریزی به منظور کاهش تعداد افراد حاضر در جلسات شد و تاکید کرد: هیچ جلسه با بیش از ۱۵ نفر نباید تشکیل شود.

پلمپ ۶۳۹۸ واحد صنفی بی توجه به کرونا در فارس

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مدیریت بیماری کرونا در ادامه این جلسه گفت: حدود۸۰ درصد مشاغل و اصناف این استان در راستای اجرای محدودیت های جدید همکاری لازم را داشته اند.

عبدالرضا قاسم پور افزود: محدودیت تعطیلی اصناف و مشاغل غیرضروری از امروز تا ۲۰ آذر از ساعت ۱۸ تا صبح روز بعد در سطح تمام ۳۶ شهرستان استان فارس به اجرا در خواهد آمد.

وی ادامه داد: در راستای اجرای طرح محدودیت زمان فعالیت اصناف تاکنون در این استان ۴۱۵ هزار و ۱۹۳ مورد بازرسی انجام و به ۱۱ هزار و ۱۲۰ واحد اخطار و ۶ هزار و ۳۹۸ واحد صنفی نیز پلمپ شده اند

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha