جهادگران تطهیر

۲۸ آبان ۱۳۹۹، ۸:۲۰
کد خبر: 84110101
جهادگران تطهیر

تهران - ایرنا - کرونا با همه رنج‌ها و تلخی‌ها، عرصه‌های بسیاری را برای خدمت گشوده و سبب شده افرادی که در مسیر کسب رضایت خلق و خدا قدم می‌بردارند، به یاری هموطنان مصیبت دیده از این ویروس بشتابند.

به گزارش روز چهارشنبه حوزه ایثار و شهادت ایرنا، ایران روزهای سخت بسیاری را به خود دیده، روزهایی مانند هشت سال دفاع مقدس، تحریم و غیره، اما باور مردمان این سرزمین کهن به همبستگی همواره آنها را از این معابر به سلامت عبور داده است.

این روزها ایران شاهد جنگی دیگر است، اما نه با توپ و تانک بلکه با ویروسی کشنده به نام «کرونا»" که هیاهو و شوق مردم را به سکوتی سرد تبدیل کرده است.

این در حالیست که کادر پزشکی و درمان بیمارستان‌ها، جهادگران امر تغسیل قربانیان و ‌کارکنان بی ادعای آرامستان ها اعم از تطهیر کنندگان، رانندگان آمبولانس و غیره، همگی در حال حاضر در خط مقدم جنگ با ویروس کرونا هستند.

شاید کمتر کسی به این جهاد پیشگان توجه‌ ‌کند و این درحالیست که در این شرایط کرونایی برخی نزدیکان این افراد از آنها روی بر می‌گردانند. اما این قشر سلامتی خود را در کف اخلاص گذاشته‌اند که مبادا کسی از هم وطنانشان بدون دارو و درمان و همچنین بدون غسل و کفن بر روی زمین بماند.

از طرفی همیشه هم در میان همه تقدیر و تشکرهای سالانه، ماهانه و روزانه جایی برای آنها نیست. امید است که بیشتر قدردان زحمات این قشر زحمتکش بی ادعا و ایثارگر باشیم.

بیش از ۹ ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور می‌گذرد. این ویروس تاکنون جان بسیاری از هم وطنان را گرفته و روانه خانه ابدی کرده و گویی که قصد رفتن ندارد، به طوریکه روز به روز شیوع این ویروس منحوس در کشور بیش از پیش می‌شود و دیگر هیچ کس در هیچ کجا از آن در امان نیست.

شاید اوایل باور آن برای همه کمی سخت بود اما اکنون همه به این باور رسیده‌اند که این ویروس بی‌رحم‌تر از آن است که به کسی رحم کند.

بی شک هرچه شیوع و تعداد مبتلایان به این بیماری بیشتر شود، کار و زحمت کادر درمان و در نهایت کادر خدمت در آرامستان ها نیز بیشتر می‌شود.

از تطهیرکنندگان کمتر یاد می شود

در خط مقدم کرونا و در جریان تغسیل متوفیان مبتلا به بیماری کرونا، تطهیرکنندگان بدون شک جزو کسانی هستند که کمتر کسی یادی از آنها می‌کند. اما باید گفت که کارکنان آرامستان ها، شبیه رزمندگان بی ادعا در این نبرد جانانه می‌جنگند که مبادا از عزیزان کسی بدون تطهیر، غسل و کفن بر روی زمین بماند.

تغسیل قربانیان کاری که بر زمین مانده بود

امیر حسین فتحی از خانواده بزرگ ایثارگران و طلبه ۲۸ ساله ای است، که در این روزهای سختی که به واسطه ویروس کرونا برای مردم کشور پیش آمده، جهاد در راه خدا را بر هر کاری ترجیح داده و جانانه در خط مقدم برای کمک به هموطنان ایستاده است.

وی درباره اقدامات جهادی خود و دوستانش گفت: در جلسه ای که اسفند سال ۹۸ در سازمان بسیج اساتید و نخبگان داشتیم، مطرح شد که هرکس هر کاری را که می تواند برای کمک به بهبود شرایط کرونایی انجام دهد. بعد از آن از دوستانم پرسیدم که چه کاری بر روی زمین مانده، گفتند؛ یک کاری است که خیلی استقبال کننده ندارد، آن هم تیمم اموات کرونایی در بیمارستان است چون تا آن موقع اموات کرونایی را تیمم می کردند.

فتحی ادامه داد: از پانزدهم اسفند سال ۹۸ حدود ۱۴۰ نفر بودیم که کار تیمم اموات کرونایی در بیمارستان‌ها را شروع کردیم ولی در حال حاضر تقریبا ۷۰ نفر ثابت هستیم. در آن موقع پس از فوت هر بیمار کرونایی در همان اتاق آی سی یو بر سر جایش وی را تیمم می دادیم. این سخت‌تر و خطرناک تر از از غسل دادن اموات در بهشت زهرا(س) بود. چون در اطراف بیمار، چندین بیمار کرونایی دیگر نیز در بخش آی سی یو بستری بودند. 

معجزه الهی است که تاکنون مبتلا نشدم 

وی گفت: از شانزدهم فروردین سال ۱۳۹۹ غسل کردن اموات کرونایی را در بهشت زهرا(س) شروع کردیم. این درحالی بود که قبل از این تجربه انجام چنین کاری را نداشتم. به تبع خواندن نماز میت را هم گروه ما انجام می دهد. اولین باری که شروع کردم، مثل همه ترس داشتم و اگر کسی بگوید که نترسیدم به نظرم کتمان کرده چون این ترس کاملا طبیعی است.

این طلبه جهادی با بیان اینکه تاکنون چندین نفر را تطهیر کردید، گفت: دقیق خاطرم نیست. اما در حال حاضر آمار بسیار بالا رفته و کار ما هم افزایش پیدا کرده است.

وی در رابطه با اینکه آیا تاکنون خودتان هم به این ویروس مبتلا شدید، تصریح کرد: الحمدالله تاکنون مبتلا نشدم و به نظرم این یکی از معجزات الهی است که هیچ کدام از تیم جهادی به این ویروس مبتلا نشده‌اند.

فتحی افزود: قطعا در جایی که ما قرار داریم ترس از ابتلا به این ویروس بسیار بالا است اما من به همراه سایر دوستانم تمام نکات بهداشتی را کامل اجرا می کنیم و جای نگرانی نیست. به طوریکه ما چند لایه لباس که متشکل از لباس های ایزوله، لباس صیادی، و در نهایت گان که بر روی آن می پوشیم، است و ماسک و شیلد هم می زنیم.

پیام تشکر رهبر انقلاب از جهاد گران غسال، تسکینی بر دل و جان ما بود

این طلبه جهادی گفت: این علاقه خدمت به خلق خدا و وظیفه شرعی است که ما را ماهها در این میدان نگه داشته به طوریکه اعتقاد دارم اکنون میدان جهاد اینجا است زیرا در هر برهه از زمان، شرایط جهاد کردن فرق دارد. مثلا در زلزله و سیل، محل حادثه میدان جهاد بود.

وی درباره اینکه تیم طلبه جهادی، ایثار بزرگی را در این زمینه انجام می دهد، گفت: درست است که این کار ما ایثار اجتماعی است، اما باید دانست که ایثار اصلی را تطهیرکنندگان آرامستان ها انجام می دهند. چون آنها به صورت ثابت هستند. وقتی ثابت باشند، قطعا در طول سال با افراد مختلفی که بیماری های واگیردار گوناگونی دارند نیز، مواجهه می شوند. به نظرم ایثار اصلی را آنها انجام می دهند و کسی هم آنها را نمی بیند.

فتحی درباره اقدامات طاقت فرسای خود و همراهانش افزود: از لحاظ جسمی طبیعی است که خسته شویم ولی از نظر روحی نه و پیام مقام معظم رهبری که از جهادگران غسال تشکر کردند، تسکینی بر دل و جان ما بود که روحیه مضاعفی به ما دادند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha