رحمتالله قیصوری روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این تعداد کارگاه صنعتی با بیش از ۱۰ نیروی شاغل در ابتدای دولت تدبیر و امید ۱۸۰ مورد بود که هم اکنون به ۲۰۵ کارگاه افزایش یافته است.
وی یکی از نیازهای واحدهای صنعتی، تولیدی و اقتصادی را گازرسانی به این مراکز عنوان کرد و افزود: هماکنون گازرسانی به ۷۸۲ واحد صنعتی و تولیدی استان انجام شده که این مقدار در ابتدای دولت یازدهم ۱۸۰ مورد بوده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی ایلام یادآور شد: تعداد شهرهای استان که در ابتدای دولت یازدهم از نعمت گاز برخوردار بودند ۱۰ شهر بود که اکنون به ۲۵ شهر رسیده است، ضمن اینکه ۴۶۰ روستا نیز به شبکه گازرسانی متصل شدهاند، درحالیکه این تعداد در ابتدای دولت تنها ۹۹ روستا بود.
قیصوری با اشاره به ظرفیتهای استان در حوزه معادن تاکید کرد: فعالسازی معادن راکد و نیمهفعال نیز از برنامههای دولت در سال های اخیر بوده بطوریکه تعداد معادن استان از ۶۸ مورد در ابتدای دولت یازدهم به ۸۲ معدن در حال حاضر رسیده است.
قیصوری همچنین از افزایش کارگاههای تولید فرش استان به ۱۳۷ مورد خبر داد، درحالیکه این مقدار در ابتدای دولت تدبیر و امید تنها ۷۵ کارگاه بوده است.
وی برخورداری ۱۰۰ درصد روستاهای بالای ۱۰ خانوار استان از نعمت برق و افزایش ۳۲ درصدی تعداد مشترکان را از دیگر توفیقات دولت تدبیر و امید در استان ایلام اعلام کرد.
به گزارش ایرنا، ایلام بر اساس آخرین سرشماری سال ۹۵ دارای ۱۱ شهرستان و ۲۷ شهر است که ۵۸۰ هزار و ۱۵۸ نفر جمعیت دارد و ۳۱ امین استان کشور از نظر جمعیت محسوب میشود.
در آخرین گزارش مرکز پژوهشهای مجلس از پایش امنیت سرمایهگذاری در ایران طی سال ۹۸، استان ایلام با ۵.۸۹ رتبه یک غرب کشور و جزو هفت استان برتر کشور در این شاخص معرفی شده است.
امنیت بالای سرمایهگذاری در استان منجر به رشد بالای ۲۰۰ درصدی سرمایهگذاری استان در سال ۹۸ شد.
ظرف سه سال گذشته بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان (قریب ۱۰۰ برابر بودجه عمرانی سال جاری) در استان ایلام سرمایهگذاری شده که این موضوع برای توسعه و ایجاد اشتغال در استان بسیار حائز اهمیت است.
نظر شما