ارسلان زارع روز یکشنبه در بیستمین جلسه شورای استانی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت اظهار کرد: گرچه فداکاری جوانان برای دفاع از میهن در طول تاریخ ثبت شده اما آن چیزی که دوران دفاع مقدس ایران را با سایر جنگ ها متمایز می کند، روحیه فداکاری و ایثاری است که جوانان ما داشتند.
وی افزود: البته روحیه فداکاری و ایثار جوانان ما در راستای اعتلای آرمان های انقلاب اسلامی ، معرفت دینی و مکارم اخلاقی بوده و این عوامل باعث شد تا جوانان ما عاشقانه به میدان های جنگ تحمیلی بروند.
وی ادامه داد: تجربه هشت سال دوران پرافتخار دفاع مقدس که در نهایت اوج از خودگذشتگی اتفاق افتاد، باید سرلوحه نسل امروز و همچنین نسل های آینده باشد و ما نیز باید با روشها و ابزارهای گوناگون این افتخار را به نسل های مختلف انتقال و ترویج دهیم.
استاندار گیلان اضافه کرد: یکی از اصلی ترین و ویژگی های برجسته دفاع مقدس، مردمی بودن این دفاع است چون همه مردم در دفاع مقدس حضور داشتند و کمک های شایانی از اقصی نقاط کشور انجام شد و شاهد بسیج نیروها از همه شهرها و روستاها در دوران دفاع مقدس بودیم.
زارع خاطرنشان کرد: هم اینک نیز دشمنی های استکبار پایان نپذیرفته و استمرار دارد و مردم ما در جنگ های دیگر همانند جنگ اقتصادی با توجه به تحریم های ظالمانه حضور دارند اما مردم ما با انسجام ، وحدت و همدلی این مرحله را نیز پشت سر خواهند گذاشت و مانند دوران دفاع مقدس پیروز خواهند شد.
وی به رشادت های میرزاکوچک جنگلی نیز اشاره و تصریح کرد: میرزا کوچک جنگلی یکی از افتخارات و شهدای والامقام گیلان بشمار می رود که از مفاخر ماندگار کشور ما محسوب می شود که اندیشه وی جزیی از ساختار فرهنگی گیلان است که این شهید والامقام یک نگاه و اندیشه وطن دوستانه داشت.
همچنین مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان در ادامه جلسه شورای استانی ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت به نود و نهمین سالروز شهادت میرزاکوچک جنگلی اشاره و اظهار کرد: ۱۱ آذرماه سالروز شهادت میرزا کوچک جنگلی است که مراسم نود و نهمین سالروز شهادت این روحانی مبارز به صورت تلویزیونی در سلیمانداراب رشت و بر مزار این شهید بزرگوار انجام و پخش می شود.
عبدالله پاکاری افزود: تولید سرود و نماهنگ از شبکه های سراسری و همچنین گرامیداشت ۱۵۲ شهید روحانی گیلان، تبلیغات محیطی و چند برنامه ویژه نیز، از دیگر برنامه های سالروز شهادت میرزاکوچک جنگلی در گیلان است.
وی به خدمات در نظر گرفته شده برای ایثارگران نیز اشاره و بیان کرد: طرح واکسینه کردن ایثارگران را در دستور کار داشتیم که در این راستا همه جانبازان بالای ۵۰ درصد که حدود ۹۵۰ جانباز در گیلان بودند، در طرح واکسینه قرار گرفتند که البته حدود ۷۰ درصد این جانبازان واکسینه شدند.
وی افزود: همچنین یکهزار و ۵۰۰ قطعه زمین و یا مسکن قرار است که برای ایثارگران در نظر گرفته شود و دو هزار فرصت شغلی نیز تا پایان دولت برای ایثارگران فراهم خواهد شد و قرار است که ۲۰ الی ۲۵ درصد اشتغال نیز توسط شرکت برکت به ایثارگران اختصاص داده شود.
پاکاری اضافه کرد: اولین جلسه کمیته احراز شهدای سلامت و خدمت نیز با حضور مسئولان دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار و ۲۹ پرونده در این خصوص مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرکل بیناد شهید و امور ایثارگران گیلان به یادمان شهدای گیلان نیز اشاره و خاطرنشان کرد: ۵۶۰ یادمان شهدا را در ورودی شهرهای گیلان داریم که البته تعدادی از این یادمان ها نیاز به بازسازی دارند که برای بازسازی آن ۶۰ میلیارد ریال بودجه نیاز است.
نظر شما