علی زنگویی روز یکشنبه در آیین تجلیل از برگزیدگان رویداد استارتاپ ویکند دانش کار که با سخنرانی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به شکل مجازی در دانشگاه بیرجند برگزار شد افزود: پس از داوری ایدهها، سه ایده برنده شد که امروز از برگزیدگان این رویداد تجلیل میشود.
وی گفت: استارتاپ و ایدهپردازی مهمترین قدم برای جامعه ما است تا بتوانیم فرهنگ غنی دینی و اسلامی خود را از طریق ایدهپردازی به تعالی برسانیم.
زنگویی افزود: پیامبر اسلام (ص) میفرمایند من برای تکمیل مکارم اخلاقی مبعوث شدهام و قرآن کریم بیشترش اخلاق است تا در جامعه آسیب اجتماعی نباشد که راه آن ایدهپردازی و برنامهریزی است.
وی اظهار داشت: همه کارهای بزرگی که در جوامع بشری در طول تاریخ انجام شده از یک ایده و فکر ایجاد شده است و این ایده توسعه پیدا کرده، به تعالی رسیده و به کار و ثروت تبدیل شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند گفت: کشور ما در پنجره جمعیتی قرار دارد و این یعنی بیشتر جامعه بین ۱۵ تا ۶۵ سال قرار دارند که باید تلاش شود زیرا کشورهای دیگر که از این پنجره جمعیتی استفاده کردند در حوزههای مختلف به رشد و توسعه رسیدند.
وی یادآور شد: کشور ما با مشکلاتی مثل جنگ تحمیلی و تبعات آن و امروز هم با تحریم ظالمانه مواجه است که همه اینها موجب شده بیشتر به بحث ایدهپردازی توجه کنیم.
زنگویی گفت: ایدهپردازی یعنی اینکه نباید منتظر دیگران باشیم تا مشکلات ما را رفع کنند بلکه باید از جامعه جوان و تحصیلکرده خود بخواهیم با ایدههای خوب، مشکلات را رفع کنند.
رویداد استارتاپ ویکند دانش کار از مرداد ماه سال جاری با برگزاری چهار کارگاه و حضور ۲۰۰ شرکت کننده آغاز و پس از داوری که روز جمعه گذشته انجام شد از سه گروه استارتاپی تجلیل شد.
استارتاپ ویکند (Startup Weekend) یک رویداد آموزشی - تجربی است که در چند روز متوالی (پایان هفته) برگزار میشود.
گروههای منتخب از دانشگاههای سیستان و بلوچستان، دانشگاه بیرجند و دانشکده فردوس هستند.
نظر شما