چهارهزار دانش‌آموز مازندرانی فاقد تجهیزات هوشمند آموزشی هستند

ساری - ایرنا - معاون پرورشی آموزش‌وپرورش مازندران گفت که با وجود گام‌های بلندی که برای تهیه تجهیزات آموزش مجازی برای دانش‌آموزان محروم استان برداشته شده ، ولی هنوز حدود چهار هزار نفر فاقد این تجهیزات هستند.

محمد شعبانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت : از ابتدای سال تحصیلی جاری طبق بررسی های ما حدود ۴۰ هزار نفر از مجموع ۵۰۸ هزار دانش آموزان استان به طور کامل هم خودشان و هم والدینشان از تجهیزات هوشمند برای بهره گیری از آموزش مجازی محروم بودند که تاکنون اقدامات زیادی برای رفع مشکل این دانش آموزان انجام شد که از جمله ورود افراد نیکوکار بوده است.

وی افزود : به علت بالا بودن آمار دانش آموزان محروم از ابرازهای هوشمند آموزشی ، موضوع نه تنها در شورای آموزش و پرورش استان مطرح و پیگیری شد ، بلکه به ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا نیز کشیده شد و در سطح مدیریت کلان استان مورد پیگیری قرار گرفت و تکالیفی برای برخی از بخش ها مشخص شد که تا حدود زیادی کارساز بود.

معاون آموزش و پرورش مازندران توضیح داد : در نهایت مشخص شد که از مجموع ۴۰ هزار دانش آموز فاقد تجهیزات هوشمند ۱۴ هزار نفر در مدارس زیر ۵۰ نفر تحصیل می کنند که به علت آموزش حضوری طبق پروتکل ها نیازی فوری به تجهیزات هوشمند نداشتند و سرفصل های آموزشی آنها طبق بررسی ها حتی جلوتر از دانش آموزان مجازی است.

وی افزود : تاکنون ۱۴ هزار دستگاه تبلت و گوشی تلفن همراه از سوی نهادهای خدماتی همچون بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) برای دانش آموزان محروم زیر پوشش خریداری و به آنها تحویل شد و علاوه بر این ۶ هزار مورد تسهیلات ارزان قیمت بانکی هم به والدین دانش آموزان برای خرید تجهیزات هوشمند اعطا شد که با احتساب این آمار ۲۰ هزار دانش‌آموز استان از تجهیزات هوشمند برخودار شدند.

شعبانی با اعلام این که تسهیلات پرداختی تاکنون به صورت کامل توسط والدین دانش آموزان صرف تهیه گوشی یا تبلت شده است ، گفت : به همین دلیل هم این دانش آموزان در شبکه مجازی شاد حضور دارند.

وی افزود : همچنین حدود سه هزار گوشی هوشمند و تبلت هم با منابع شخصی و محلی مانند کمک همسایگان ، هم محله ای ها و غیره خریداری شده و این دانش آموزان هم اکنون در شبکه شاد حضور دارند و آموزش را به صورت مجازی فرا می گیرند.

شعبانی گفت : اگر چه هنوز حدود چهار هزار دانش آموز استان از تلفن همراه و تبلت هوشمند محروم هستند ، ولی طبق توافق های صورت گرفته ، بانک های مازندران متعهد به پرداخت ۱۲ هزار مورد تسهیلات خرید تجهیزات هوشمند دانش آموزی بودند که تاکنون تنها ۵۰ درصد آن محقق شد و در صورت تحقق بقیه تسهیلات بانکی که امیدواریم در آینده نه چندان دور رخ بدهد ، شاهد رفع کامل این محرومیت برای تمامی دانش آموزان استان خواهیم بود.

شعبانی با تاکید بر این که محرومیت دانش‌آموزان به معنای محرومیت از تحصیل نیست و مدیران شهرستانی و مسئولان آموزش موظف هستند تا زمان رفع این محرومیت از تمامی ابزار ممکن برای آموزش استفاده کنند ، افزود : طبق بررسی های ما هیچ دانش آموزی در مازندران به دلیل محرومیت تجهیزات آموزشی از تحصیل باز نمانده است ، اما با این حال از رسانه ها و مردم می خواهیم در نظارت بیشتر بر این موضوع داشته باشند و یاریگر آموزش و پرورش باشند.

در حالی حدود چهار هزار دانش آموز استان هنوز از تجهیزات هوشمند محروم هستند که طبق تازه ترین مصوبه ستاد استانی مقابله با ویروس کرونا حدود سه هزار مدرسه استان به دلیل ناتوانی در رعایت پروتکل های بهداشتی مجبور به آموزش مجازی شدند.

همچنین با توجه به آغاز فصل سرما و احتمال افزایش همه گیری ویروس کرونا در ماه های آینده رفع نیاز دانش آموزان برای حضور در کلاس های مجازی یک اولویت به نظر می رسد.

البته آمارها نشان می دهد که در حال حاضر فقط هفت درصد از دانش آموزان استان در کلاس‌های حضوری شرکت می کنند و باقی به صورت مجازی در حال تحصیل هستند که شمار این دانش آموزان تقریبا به ۳۵ هزار نفر می رسد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha