به گزارش ایرنا علی قمیشی روز دوشنبه در ویدیوکنفرانس با وزیران کشور و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در فرمانداری ویژه دزفول با اشاره به غربالگری ۳۲۵ هزار نفر در این شهرستان افزود: با توجه به اهمیت غربالگری مادران باردار چهار هزار نفر از این افراد غربالگری شدند که ۶۲ نفر دارای علائم کرونا بودند و ۱۸ نفر از آنها به بیمارستان اعزام شدند.
وی به اهمیت آموزش در زمینه کرونا اشاره و بیان کرد: حدود ۲۷ هزار پیام برای مردم ارسال و ۱۵۰ برنامه رادیویی برای آگاهسازی مردم برگزار شده است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول با بیان اینکه ۴۳۰ هزار نفر زیرپوشش این دانشگاه است، گفت: یک بیمارستان ۲۶۸ تختخوابی با ۵۶ تخت ویژه برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در دزفول اختصاص یافته است.
وی انجام چهار هزار بازرسی مشترک در دزفول را یادآور شد و افزود: تستهای گرفته شده در جمعیت زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول ۲۲.۵ درصد بوده در حالیکه آمار کشوری ۸.۴۵ درصد است.
قمیشی این آمار را بیانگر زیاد بودن بار ویروس در شهرستان دزفول دانست و گفت: تاکنون حدود سه هزار و ۷۰۰ فرد مبتلا به کرونا در شهرستان دزفول بستری شده است.
وی افزود: میانگین رعایت پروتکلهای بهداشتی در ادارات دزفول ۹۰ درصد و در سطح شهر بین ۷۵ تا ۸۰ درصد است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی دزفول خواستار رعایت بیشتر پروتکلهای بهداشتی از سوی مردم این شهرستان شد و اظهارداشت: ۶ بخش حاد تنفسی در بیمارستان بزرگ دزفول ایجاد شده و اخیرا ۲۵ تخت ویژه به ظرفیت تختهای ویژه این بیمارستان اضافه شده است.
وی راه اندازی اورژانس مجزای کرونا و نقاهتگاه در شهرستان دزفول را یادآور شد و افزود: آزمایشگاه جدید کووید ۱۹ با ظرفیت روزانه ۸۰۰ تست در شهرستان دزفول راه اندازی شده است.
قمیشی با بیان اینکه دزفول به عنوان تاب درمانی شمال خوزستان فعالیت میکند، گفت: بیمارستانها و مراکز درمانی دزفول میزبان بیماران شمال خوزستان و استانهای ایلام و لرستان هستند و با افتخار به آنها خدماترسانی میکنند.
شهرستانهای دزفول، شوش و گتوند زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی دزفول بودند که اخیرا شهرستانهای شوش و گتوند از این دانشگاه تفکیک شدند و زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز رفتند.
نظر شما