۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰
کد خبر: 84112191
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی اردبیل افزایش یافت

۲۶ آبان ۱۳۹۹، ۱۳:۲۰
کد خبر: 84112191
ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی اردبیل افزایش یافت

اردبیل - ایرنا - رییس اداره امور فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: امسال ضریب مکانیزاسیون بخش کشاورزی این استان به ۳۲.۲ درصد ارتقا یافته که از متوسط ضریب مکانیزاسیون کشور بالاتر است.

به گزارش ایرنا ، مسعود آسیابی‌زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: در نیمه اول امسال ۴۲۶ دستگاه تراکتور ، ۳۸ دستگاه انواع کمباین و ۷۸۲ فقره انواع ادوات دنباله‌بند کشاورزی از قبیل سیب‌زمینی کن ، گاوآهن سه‌خیشه ، دیسگ و لولر جذب شده است.

وی گفت: برای شماره‌گذاری ماشین‌آلات کشاورزی استان نیز ۲ هزارو  ۵۹ فقره پرونده تشکیل شده و سه هزار و ۱۳۴ مورد بازدید میدانی نیز از آنها صورت گرفته و ۲ هزار و ۸۷۵ برای شماره‌گذاری به مراکز ارجاع داده شده و ۲ هزار و ۵۲۶ فقره پلاک نیز بر روی تراکتورها نصب شده و دارای شماره نیروی انتظامی و راهنمایی و رانندگی هستند.

وی با اشاره به این که بخش زیادی از ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی استان عمر مفید خود را سپری کردند، اظهارداشت:یکی از برنامه‌های اصلی بخش مکانیزاسیون کشاورزی سازمان، نوسازی ناوگان ماشین‌آلات و ادوات دنباله‌بند کشاورزی استان است.

او افزود: امسال با اعطای تسهیلات مناسب از محل خط اعتباری شماره هشت مکانیزاسیون برای تجهیز و نوسازی ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی در زیربخش‌های کشاورزی گام‌های بلندی برداشته می‌شود.

آسیابی‌زاده گفت: برای توسعه مکانیزاسیون استان با همکاری مدیریت شعب بانک کشاورزی استان تسیهلات بانکی لازم برای تامین و خرید انواع ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی در اختیار کشاورزان استان قرار گرفته است و روند اعطای تسهیلات همچنان ادامه دارد. 

وی تشریح کرد: این تسهیلات برای تجهیز و نوسازی ماشین‌آلات و ادوات کشاورزی در تمام زیربخش‌های کشاورزی از جمله زراعت، باغبانی، تاسیسات دامداری، مرغداری، شیلات، منابع طبیعی و گیاهان دارویی قابل پرداخت است.

رییس اداره امور فناوری‌های مکانیزه سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل بیان کرد: بهره‌برداران در زیر بخش‌های فوق می‌توانند با مراجعه به مراکز جهاد کشاورزی و مدیریت‌های جهاد کشاورزی شهرستان تابعه نسبت به ارائه درخواست خود اقدام کنند.

استان اردبیل دارای ۲۲۵ هزار هکتار اراضی آبی، ۵۱۵ هزار هکتار اراضی دیم و ۳۸ هزار هکتار اراضی باغی است که سالانه بیش ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی و دامی را تولید می‌کند. اردبیل در تولید بسیاری از ارقام از جمله رتبه اول تولید عدس، رتبه اول تولید کلزا، رتبه دوم تولید سیب زمینی، رتبه سوم تولید عسل، رتبه پنجم تولید چغندر قند، رتبه هفتم تولید حبوبات و رتبه هفتم تولید گندم و جو را دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha