به گزارش روز دوشنبه ایرنا از اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مصطفی سالاری در جلسه با اعضای هیات رئیسه فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی بر لزوم تبادلنظر مستمر سازمان تامین اجتماعی و تمامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه اعضا و هیات رئیسه فراکسیون کارگری تاکید کرد و گفت: سازمان تامین اجتماعی در کوتاهمدت مشکلی برای ایفای تعهدات و استمرار و تامین منابع برای خدمت نداشته و ارزیابیها حاکی از اولویت برخی تغییرات در سازمان تامین اجتماعی است.
وی ادامه داد: بیمه حمایتی جهت گسترش پوشش تامین اجتماعی یک اقدام ارزنده است، اما اگر با تامین منابع متناسب و دائمی همراه نباشد، سازمان شاهد جابجایی منابع در بین اقشار تحت پوشش خواهد بود که شرعا و اخلاقا صحیح نیست.
سالاری افزود: در شرایط کنونی، پوشش بیمهای که از منابع مردمی تامین میشود و پوشش حمایت دولت، نوعی تبعیض ایجاد میکند.
وی ادامه داد: در مشاغل سخت و زیان آور نیز اصل قانون و انگیزه اولیه تصویب و اجرای این قانون صحیح است، اما نحوه تصویب قانون و رویه اجرا به گونهای است که برخی اصناف و اقشاری که حقیقتا مستحق نیستند، از این مزایا برخوردار و سازمان شاهد نوعی تبعیض و یا سوء استفاده است.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به بازنشستگی برخی در سنین ۴۰ سالگی و کمتر براساس قانون مشاغل سخت و زیان آور، گفت: در سراسر دنیا سن اشخاص، (نه سنوات کار) ملاک بازنشستگی است و با کار بیشتر، حقوق بازنشستگی نیز افزایش مییابد.
سالاری اصلاح برخی قوانین و رویههای جاری سازمان تامین اجتماعی را هم نیازمند همفکری و مشورت نمایندگان مجلس شورای اسلامی دانست و گفت: شماری از صندوقهای بازنشستگی از بودجه دولت استفاده میکنند و دولت به سختی این هزینه را تامین میکند و اگر تامین اجتماعی نیز همانند دیگر صندوقها باشد، دولت توان پرداخت حقوق را نخواهد داشت.
وی با تاکید بر ضرورت نگاه بلندمدت و آیندهنگر به منظور ایجاد تغییرات بنیادین در برخی قوانین تامین اجتماعی، گفت: باید این مسائل برای آینده کشور حل شود.
به گفته وی، سازمان برای میانمدت و بلندمدت این صندوق دغدغهمند و باید به فکر آینده این سازمان و جامعه کارگری بود.
علی بابایی کارنامی، رئیس فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه گفت: فراکسیون کارگری از فعالترین و پرتعدادترین فراکسیونهای مجلس است و با ۱۸۰ عضو، اهمیت کارگران را برای مجلس نشان میدهد.
وی با بیان این که تامین اجتماعی از مباحث مهم برای جامعه کارگری است، افزود: مطالبات جامعه کارگری متنوع است و حقوق و معیشت و آموزش و ایمنی محیط کار و روابط کار و تامین اجتماعی را در برمیگیرد.
وی همچنین با اشاره به برخی از انتقادات در رابطه با این سازمان گفت: مجلس شورای اسلامی احیای شورای عالی تامین اجتماعی را پیگیری میکند.
بابایی کارنامی در بخش دیگری از سخنان خود نیز با تاکید بر لزوم توجه بیشتر به سازمان تامین اجتماعی در زمان بررسی بودجههای سالیانه کشور تصریح کرد: در بودجه سال آینده نهایت همکاری و کمک به سازمان تامین اجتماعی در دستور کار است و انتظار خدمات بیشتر و توسعه خدمات به جامعه نیز وجود خواهد داشت.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی:
سازمان تامین اجتماعی خانه کارگران است
تهران - ایرنا - مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه این سازمان خانه کارگران است، گفت: فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی و سازمان تامین اجتماعی، دغدغه مشترکی جهت خدمترسانی به جامعه کارگری داشته و این امر زمینهساز همکاری مشترک است.
اخبار مرتبط
-
جامعه كارگري خواستار عودت طرح پراسنج از مجلس شوراي اسلامي است
قزوين – ايرنا – رئيس كانون عالي انجمنهاي صنفي كارگران ايران گفت: با توجه به وضعيت اقتصادي…
-
رئیس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری
انتظار بازنشستگان تأمین اجتماعی دریافت حقوق برابر با سایر صندوقها است
تهران- ایرنا- رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری با بیان این که مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی…
-
اختصاص ۲۰۰ هزار واحد مسکن ملی به کارگران، بازنشستگان و مستمریبگیران
تهران- ایرنا- وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی گفت: ٢٠٠ هزار سهمیه از طرح اقدام ملی مسکن برای…
-
مدیرعامل صندوق بازنشستگی:
افزایش و همسانسازی حقوق بازنشستگان در دستور کار است
تهران - ایرنا - مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با بیان اینکه هدف اصلی ما افزایش حقوق بازنشستگان…
-
محجوب: جامعه كارگری با ادغام درمان در وزارت بهداشت موافق نیست
ساوه- ایرنا- دبیركل خانه كارگر در آیین گرامیداشت سالروز تصویب قانون كار در ساوه گفت: جامعه…
نظر شما