۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۷:۱۴
کد خبرنگار: 1828
کد خبر: 84112439
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

سطح زیرکشت پیاز در جنوب کرمان ۷۰ درصد افزایش یافت

جیرفت - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان از افزایش ۷۰ درصدی سطح زیر کشت پیاز این منطقه نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

سعید برخوری روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا سطح زیرکشت نهایی طرح استمرار امسال جنوب کرمان را ۹ هزار و ۵۱۷ هکتار برشمرد.

وی پیش‌بینی میزان تولید طرح استمرار محصول پیاز امسال جنوب کرمان را طبق برآورد کارشناسان جهاد کشاورزی ۴۷۵ هزار تُن اعلام کرد و از آغاز برداشت پیاز در سطح ۳۵۰ هکتار مزارع شهرستان جیرفت از ۲۵ آبان‌ماه خبر داد.

رییس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با بیان اینکه کِشت دوم پیاز جنوب کرمان در سطح ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از مزارع این منطقه با پیش‌بینی برداشت ۱۴۸ هزار تُن محصول برنامه‌ریزی شده است، گفت:  با توجه به آسیب‌پذیری تولید بهاره، کشاورزان مطابق برنامه کشت عمل کرده و از کشت بیش از برنامه خودداری کنند.برخوری تاکید کرد: با توجه به آسیب‌پذیری تولید بهاره، کشاورزان مطابق برنامه کشت عمل کرده و از کشت بیش از برنامه خودداری کنند.

وی با بیان اینکه پیاز تولید پاییزه کشور بیشتر از نظر محدودیت زمان برداشت و عرضه بیش از کشش بازارِ داخلی بوده است، اظهار داشت: این پیاز بیشتر در انبارهای فنی ذخیره شده و در زمستان به تدریج به بازار عرضه و مازاد آن هم در صورت برنامه صادرات، صادر می‌شود.

به گفته این دکترای کشاورزی، طبق گزارش‌ها تولید پیاز در سایر استان ها «تولید پاییزه» افزایش قابل توجهی داشته و از طرفی با افزایش سه برابری طرح استمرار در جنوب کرمان و همچنین کشت و تولید در سایر استان‌های جنوبی بایستی برای صادرات مازادِ تولید، برنامه‌ریزی لازم صورت گیرد تا در پایان سال با همپوشانی عرضه، مشکل کاهش قیمت ایجاد نشود و کِشت بهاره هم مطابق برنامه ابلاغی و کشش بازار رقم بخورد.

سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان مستقل از مرکز استان، هفت شهرستان را با جمعیت یک میلیون نفر تحت پوشش دارد.