۲۷ آبان ۱۳۹۹، ۱۶:۴۹
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 84113708
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

امام جمعه شهرکرد: کمک مومنانه باید تداوم داشته باشد

شهرکرد- ایرنا - نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری و امام جمعه شهرکرد با اشاره به تشدید شیوع ویروس کرونا گفت: کمک مومنانه و فعالیت قرارگاه مواسات و همدلی باید در استان تداوم داشته باشد.

حجت‌الاسلام محمدعلی نکونام روز سه‌شنبه در جلسه قرارگاه سردار شهید قاسم سلیمانی با اشاره به آغاز فعالیت قرارگاه کمک مومنانه در سطح استان و کشور به عنوان یک ظرفیت برای کمک به آسیب‌دیدگان و نیازمندان، افزود: استفاده از ظرفیت و توان بسیج و سپاه در این قرارگاه یک امر ضروری است.

وی اظهار داشت: بسیج، یک نهاد و مجموعه مردمی است و همه مردم با همه توان خود در این نهاد مردمی فعالیت دارند.

امام جمعه شهرکرد با تاکید بر اینکه بسیج ظرفیت فعالیت در همه عرصه‌ها را دارد، گفت: باید از ظرفیت بسیج برای فعالیت‌های مختلف به خصوص محرومیت‌زدایی و کمک به آسیب‌دیدگان استفاده کرد.

وی اظهار داشت: بسیج اصل انقلاب و خواسته از متن انقلاب است.

نکونام افزود: قرارگاه‌های مواسات و همدلی و سایر قرارگاه‌ها باید با یک انسجام و هماهنگی بیشتر فعالیت کنند تا بتوان در این شرایط بحرانی به افراد آسیب‌دیده کمک کرد.

وی به آغاز محدودیت‌های کرونایی از اول آذرماه اشاره کرد و گفت: موفقیت در اجرای محدودیت‌ها همکاری مردم، دستگاه‌ها، نهادها و ارگان‌های  مختلف را می‌طلبد.

فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم‌(ع) چهارمحال و بختیاری نیز گفت: از ابتدای اجرای طرح مواسات و همدلی ۶۷۰ میلیارد ریال کمک مردمی جمع‌آوری بین آسیب‌دیدگان و نیازمندان استان توزیع شده است.

سردار علی محمد اکبری افزود: همزمان با هفته بسیج نیز اجرای طرح مواسات و کمک مومنانه اجرایی خواهد شد.

وی با اشاره به آغاز طرح عملیاتی سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در استان همزمان با سراسر کشور افزود: تفاهم‌نامه سه جانبه بین سپاه، دانشگاه علوم پزشکی و استانداری منعقد شده است.

وی اظهار داشت:با اجرای این قرارداد از تردد افرادی که دچار بیماری شده‌اند در سطح جامعه جلوگیری خواهد شد.

اکبری گفت:برای اجرای این طرح تیم ۱۵ نفره تشکیل شده است که چهار نفر به عنوان پرستار و بهورز و یک پزشک و ۱۰ نفر نیروی خدماتی در این طرح شرکت می‌کنند و پس از شناسایی فرد مبتلا خدمات مشاوره و درمانی به وی ارائه می‌شود و در صورتی که بهبودی حاصل نشد، فرد به بیمارستان منتقل می‌شود.

وی به اجرای طرح کنترل افراد مبتلا به ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: برای اجرای این طرح همراهی شرکت مخابرات را می‌طلبد.

به گفته وی،‌۲۰ تا ۳۰ درصد افرادی که باید در خانه قرنطینه باشند به این امر توجه نمی‌کنند و در اجتماع حضور پیدا می‌کنند که این امر زمینه بروز و شیوع بیماری را افزایش می‌دهد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری نیز در ادامه با اشاره به آسیب‌دیدن قشر زیادی از مردم در زمان شیوع کرونا افزود: تامین معیشت مردم در زمان اجرای محدودیت‌های کرونایی الزامی است.

حجت‌الاسلام مهدی طاهری افزود:برای موفقیت در محدودیت‌های کرونایی باید حمایت‌های حاکمیتی از افراد در معرض آسیب و آسیب‌دیده انجام شود.

وی بر اجرای رعایت پروتکل بهداشتی در تمام مراکز درمانی، مطلب پزشکان و داروخانه‌ها به عنوان یک مطالبه عمومی تاکید کرد و گفت: فرهنگ‌سازی در خصوص رعایت اصول بهداشتی باید از این مکان‌ها آغاز شود.

طاهری، به تامین و اجرای فضای ملاقات مجازی  برای بیماران تاکید کرد و گفت: با اجرای این طرح می‌توان حس اعتماد و امید را در بین بیماران و همچنین خانواده آنها تامین کرد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha