استاندار چهارمحال و بختیاری: نقاهتگاه‌های بیماران کرونایی فعال شود

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری با اشاره به افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا در استان گفت: نقاهتگاه‌های بیماران کرونایی در استان فعال شود تا محدودیت کمبود ظرفیت بیمارستان برطرف شود.

اقبال عباسی روز سه‌شنبه در جلسه قرارگاه سردار شهید قاسم سلیمانی افزود: با فعال شدن نقاهتگاه‌های بیماران مبتلا به کرونا، پس از گذراندن یک دوره درمان یک هفته‌ای و رسیدن به وضعیت عادی و مطلوب ،به این نقاهتگاه‌ها منتقل شوند.

وی با اشاره به اینکه سپاه و بسیج استان تمام فعالیت این نقاهتگاه از فعال سازی تا نگهداری از بیماران را برعهده خواهد گرفت، افزود: با فعال شدن این نقاهتگاه، می‌توان آمار بیماران بستری در بیمارستان را کمتر کرد تا خدمات رسانی مطلوب‌تری به بیماران ارائه شود.

عباسی اظهار داشت: در شرایط کنونی، پیشگیری و مبارزه با کرونا یک امر ضروری است که برای اجرای طرح‌های پیشگیرانه به همکاری، بسیج، مساجد، نیروهای مردمی و قرارگاه‌های مردمی نیاز است.

به گفته وی،در شرایط کنونی حفظ معیشت مردم به عنوان یک وظیفه اصلی برای مسوولان و متولیان است که بتوان به راحتی اعمال محدودیت‌ها را اجرایی کرد.

استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در شرایط کنونی ۱۴ هزار نفر در استان به دلیل تعطیلی کارخانه‌ها و سایر فعالیت‌ها از بیمه بیکاری استفاده می‌کنند و ارائه تسهیلات ارزان قیمت، تمدید بازپرداخت تسهیلات از دیگر بسته‌های حمایتی دولت از آسیب‌دیدگان کرونایی است.

وی به تداوم اجرای طرح کمک مومنامه و مواسات برای رفع نیاهای آسیب دیدگان کرونایی و خانواده‌های نیازمند استان اشاره کرد و اظهار داشت: برخی کمبودها از جمله کمبود دستگاه اکسیژن در بیمارستان و تجهیزات بیمارستانی، وسایل هوشمند برای تحصیل دانش‌آموزان در این شرایط ضروری است و باید برای رفع این مشکلات برنامه ریزی شود.

استاندار چهارمحال و بختیاری به جهت‌دهی کمک‌های مردمی به سمت موارد ضروری تاکید کرد و گفت: قرارگاه کمک مومنانه با یک برنامه‌ریزی دقیق و منسجم‌تر برای رفع نیازهای اساسی مردم وارد عمل شود. 

عباسی اظهار داشت: در این قرارگاه جلوگیری از افزایش نیاز نیازمندان  و  آسیب‌دیدگان کرونایی و مبارزه با کرونا در اولویت قرار دارد که باید نیازهای واقعی افراد شناسایی شود تا بتوان کمک‌های جمع آوری شده را در راه درست هزینه کرد.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که منجر به بیماری نوپدید کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، رعایت فاصله ۲ متری از یکدیگر، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و حضور در اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha