به گزارش ایرنا ، اسحاق عطایی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران در ساری افزود که این اراضی با صدور رای از سوی دستگاه قضایی برای ۱۸۳ فقره پرونده دعاوی زمین خواری که از سوی منابع طبیعی مازندران منطقه ساری مطرح شده بود ، پس گرفته شد.
وی گفت : در حال حاضر نیز تعدادی پرونده زمین خواری در دستگاه قضایی در دست بررسی است که امیدواریم با اهتمامی که در دستگاه قضایی وجود دارد، این پرونده ها نیز در کمترین زمان بررسی و رای برای آنها صادر شود.
عطایی با اشاره به محدودیت نیروی انسانی برای حفاظت از حدود ۷۰۰ هکتار از اراضی جنگلی در حوزه مدیریت اداره کل متبوعش در منطقه ساری افزود : برای نهادینه کردن حفاظت از اراضی نیاز به همکاری و همراهی مردم منطقه داریم و طرح همیار طبیعت نیز در این راستا اجرایی شد.
وی از مردم خواست تا با مشاهده هر گونه تصرف اراضی ملی با شماره ۱۵۰۵ منابع طبیعی استان مازندران تماس بگیرند و ماموران حفاظت را در جریان این کار قرار دهند تا براساس قانون با متخلفان برخورد شود.
مدیرکل منابع طبیعی استان مازندران منطقه ساری همچنین در مورد اجرای طرح زراعت چوب در اراضی ملی و خودمالکی هم توضیح داد : طرح زراعت چوب در یک هزار هکتار از اراضی ملی و خود مالکی در این این منطقه در دست اجرا قرار گرفت.
وی افزود : حدود نیمی از طرح زراعت چوب در سال جاری در اراضی حاشیه آببندان های با همکاری شرکت آب منطقه ای و بسیج سازندگی انجام می شود که با به ثمر رسیدن این اراضی بخش زیادی از مشکلات کمبود مواد اولیه برای صنایع سلولزی استان نیز رفع خواهد شد.
عطایی طرح زراعت چوب در اراضی خودمالکی را ۳۲۰ هکتار اعلام کرد و گفت : هم اکنون نیز بخشی از نیاز صنایع سلولزی این استان از محل تولیدات خودمالکی تامین می شود.
استان مازندران ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار مساحت دارد که ۸۸ درصد از این مساحت را اراضی جنگلی و مراتع تشکیل می دهند که در دو مدیریت منابع طبیعی مازندران منطقه ساری و منطقه نوشهر اداره می شود.
نظر شما