آیا مراقبان بیماران کرونایی نیاز به آزمایش یا قرنطینه دارند؟

تهران - ایرنا- بسیاری از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ نیاز به بستری شدن در بیمارستان‌ها ندارند و در منزل خود قرنطینه می‌شوند، در این شرایط معمولا اعضای خانواده به پرستاری و مراقبت از فرد بیمار می‌پردازند. این مراقبان باید بسیاری از تدابیر حفاظتی و پیشگیری‌کننده از ابتلا به این بیماری را رعایت کنند.

دانشکده بهداشت و موسسه ملی تحقیقات سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران در گزارشی توصیه کرد همه اعضای خانواده که از بیماران در خانه مراقبت کرده یا در تماس نزدیک با وی بوده اند، از شروع علایم فرد بیمار تا ۱۴روز بعد از آن، در خانه بمانند و مراقب علایم بیماری در خود باشند.

اگر این افراد، احساس بیماری کردند و علایمی شبیه کووید ۱۹ داشتند در صورت صلاحدید پزشک، آزمایش بدهند. همچنین بر اساس توصیه مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، درصورت مراقبت از فرد مبتلا به این بیماری، لازم است حداقل به مدت دو هفته، افراد در خانه قرنطینه شوند و در صورت بروز هرگونه علامت آزمایش بدهند.
افرادی که از مبتلایان به کووید ۱۹در منزل مراقبت و پرستاری می‌کنند، لازم است ضمن رعایت اصول بهداشتی و پیشگیری برای مراقبت از فرد بیمار، حداقل تا ۱۴ روز قرنطینه شوند و در صورت مشاهده‌ علایم بیماری با مراجعه به مراکز تعیین شده و بعد از انجام بررسی‌های لازم توسط پزشک در صورت نیاز آزمایش دهند.

طبق آخرین آمارهای جهانی ابتلاء به ویروس کرونا، طی ۲۴ ساعت گذشته با افزایش ۵۴۶ هزار و ۶۶۲ نفری تعداد مبتلایان به این ویروس تا کنون به ۵۵ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۱۸۹ نفر رسیده که تعداد مبتلایان جدید آن کاهشی بوده است.

ایران در این فهرست با ۴۸۸ هزار و ۴۷۳ نفر مبتلا و ۱۳ هزار و ۳۵۲ مبتلا جدید در جایگاه چهاردهمین کشور با بیشترین آمار مبتلایان کرونا در جهان قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha