به گزارش ایرنا، معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش پرورش که در این همایش از طریق ویدیو کنفرانس حضور داشت، گفت: با شیوع ویروس کرونا، فعالیتهای تربیت بدنی و سلامت نه تنها تعطیل نشد بلکه بلافاصله دروس آموزشی در شبکه های تلویزیونی نمایش داده شد.
مهرزاد حمیدی با بیان اینکه معلمان تربیت بدنی پیشقراولان آموزش در شبکههای تلویزیونی بودند، اظهار داشت: با راهاندازی شبکه شاد نیز محتوای فعالیتهای تربیت بدنی در این شبکه بارگذاری و قابل دسترس است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان نیز در این همایش گفت: با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و محدودیت در برگزاری برنامهها و مراسم حضوری، سومین همایش علمی دستاوردهای ورزش دانش آموزی کشور به صورت مجازی و غیرحضوری برگزار میشود.
رشید قربانی با اشاره به اینکه یکی از ساحتهای ششگانه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، ساحت زیستی و بدنی است، افزود: روش و برنامه، تجهیزات و توانمندسازی نیروی انسانی سه عامل پیشبرد در هر کاری است.
وی با بیان اینکه تحولات زیادی در حوزه ورزش دانش آموزی صورت گرفته است، تنوع بخشی برنامه ها بر مبنای علمی در حوزه تربیت بدنی را بسیار اثربخش دانست و اظهار داشت: المپیاد درون مدرسهای، ورزش صبحگاهی و توجه به درس تربیت بدنی از مهمترین برنامه های تحولی در این حوزه است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان توجه به فضاهای ورزشی در آموزش و پرورش را امری بسیار مهم دانست و اضافه کرد: معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از محل ارزش افزوده، اعتبارات، توجه خاصی به استان داشته و سرانه ورزش دانش آموزی نیز افزایش یافته است.
وی توجه به توانمندسازی نیروی انسانی را یکی از سیاستهای هفتگانه معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد و یادآور شد: تربیت بدنی و سلامت استان نیز در همین راستا اقدامات ارزشمندی انجام داده است.
قربانی با بیان اینکه استان کردستان در زمینه ورزش دانش آموزی و فعالیت های ورزشی از پتانسیل بسیار خوبی بهره مند است، گفت: تعاملات مستمر مسوولین استانی در حوزه ورزش، بستر مناسبی برای برگزاری سومین همایش ملی دستاوردهای ورزش دانشآموزی فراهم کرده است.
وی تاکید کرد: اولین همایش دستاوردهای ورزش دانش آموزی با حمایت معاونت تربیت بدنی و سلامت وزارت در سال ۹۵ برگزار و بازخورد مثبتی داشت و دومین همایش نیز در سال ۹۷ با سطح کمی و کیفی بالاتری برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان با اشاره به اعلام وصول۳۰۷ اثر در بخش های مختلف و در قالب مقاله، پوستر و فیلم کوتاه ورزشی به دبیرخانه همایش، افزود: بیش از ۵۰ درصد شرکتکنندگان افرادی هستند که قبلا نیز مقالاتی در این خصوص ارائه دادهاند.
وی اضافه کرد: باتوجه به شرایط حاکم بر جامعه که ناشی از شیوع ویروس کرونا است، جهتگیری محورها و موضوعات نیز با تاکید بر فعالیتهای ورزشی درون مدرسهای در ایام کرونایی صورت گرفته که آثار بسیار مطلوبی در این زمینه ارسال شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یکی دیگر از ویژگی های آثار ارائه شده به دبیرخانه همایش را توجه به امر اقدام پژوهی در درس تربیت بدنی عنوان کرد و اظهار داشت: یکی از مولفههای مورد توجه در پژوهش، بحث اقدام پژوهشی معلمان است.
وی ابراز امیدواری کرد سومین همایش ملی دستاوردهای ورزش دانش آموزی بتواند به موفقیتهای ورزش دانشآموزی کمک و ورزش دانش آموزی را به ورزش بالنده تبدیل کند.
سومین همایش ملی دستاوردهای ورزش دانش آموزی کشور روزهای ۲۸ و ۲۹ آبان به میزبانی آموزش و پرورش کردستان به صورت مجازی در سنندج برگزار میشود.
نظر شما