به گزارش روز جمعه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، حمید ملانوری در نشست شورای ساماندهی مرز که در محل مرز ماهیرود برگزار شد، افزود: برای اجرای هر پروژهای باید نیازها و اولویتها بررسی شود و جانماییها با لحاظ شرایط آینده استان صورت گیرد.
وی گفت: اقداماتی که الان در استان انجام میشود، باید به گونهای باشد که آیندگان به خوبی بتوانند از خدمات آن بهرهبرداری کنند.
استاندار خراسان جنوبی متذکر شد: برای انجام هر طرح و پروژهای در مرزهای استان نیز باید کار کارشناسی با لحاظ تمام جوانب امر صورت گیرد.
وی با اشاره به شعاری که سرلوحه امور دارد و در روز معارفه خود بیان کرد، گفت: بنده با شعار «خراسان جنوبی؛ تدبیر، تلاش و توسعه» کار را شروع کردم و تا انتها بر همین مبنا هم اقدام خواهیم کرد.
ملانوری افزود: هر اقدامی باید بر پایه فکر و اندیشه و کار کارشناسی صورت بگیرد، سپس تیم مدیریتی و همه کارگزاران نظام در استان باید برای به نتیجه رسیدن آن برنامه تلاش کنند و با تعامل و همافزایی کار را پیش ببرند تا به توسعه برسیم.
وی تصریح کرد: توسعه هم باید همه جانبه و پایدار باشد؛ درست است که در مقاطعی از زمان و بنا به ضرورتها باید اقداماتی صورت گیرد اما باید در اجرای آنها دید وسیع داشته باشیم و افق بلند مدتی را مدنظر قرار دهیم.
نماینده عالی دولت در خراسان جنوبی گفت: اینکه میل ۷۸ در سالهای گذشته پایهریزی شده و الان منشأ خدمات گسترده در استان است، دید وسیع بنیانگذاران این مجموعه را نشان میدهد.
وی اضافه کرد: در زمان ما نیز پروژهها باید به گونهای ریلگذاری شوند که آیندگان بتوانند از آنها به خوبی منتفع شوند.
ملانوری مرز را بکی از پیشرانهای اقتصادی استان برشمرد و گفت: مرز در کنار دیگر قابلیتها همچون کشاورزی، صنعت، معدن و گردشگری از ظرفیتهایی است که باید به خوبی مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی تاکید کرد: ظرفیتهای موجود، استعدادهای خدادادی است اما نحوه بهرهبرداری از آنها برای رسیدن به توسعه و جامعه آرمانی، کار و هنر ما در زمانی است که مسئولیتی به عهده گرفتیم و میتوانیم تاثیرگذار باشیم.
وی با تاکید بر اینکه شناسایی فرصتها خیلی مهم است، متذکر شد: هر مزیتی که وجود دارد، باید شناسایی شود و از طرف دیگر با احصای نیازها و اولویتبندی بر مبنای برنامهریزی درست، برای رفع آنها از فرصت مزیتهای موجود استفاده شود.
استاندار خراسان جنوبی افزود: درخصوص مرز هم به همین شکل است، ما باید با احصای نیازهای مخاطبان مان در داخل و خارج کشور، برای ارائه خدمات مرتبط برنامهریزی کنیم.
وی اظهار داشت: صنعت، معدن، محصولات کشاورزی، آموزشی و همچنین گردشگری در زمینههای سلامت، تاریخی، علمی و جغرافیایی از جمله ظرفیتهایی است که باید در ارائه خدمات مدنظر قرار گیرد.
ملانوری به قابلیت بخش خصوصی در بهرهبرداری از فرصتها اشاره کرد و گفت: در شرایط فعلی جامعه، بزرگترین خیرین، سرمایهگذاران بخش خصوصی در حوزه اقتصادی هستند که با اشتغالی که ایجاد می کنند، آینده جوانان را تضمین میکنند.
وی افزود: بنده اعتقاد دارم سرمایهگذاران باید تکریم شوند و با آنها با عزت برخورد شود.
استاندار خراسان جنوبی گفت: این وظیفه ماست که با سیاستگذاری درست، مسیر را برای حضور سرمایهگذاران باز کنیم و با نظارت کافی بر امور، شرایط را برای فعالیت این عزیزان فراهم کنیم.
وی اظهار داشت: استفاده از فرصت حضور سرمایهگذاران، بهترین راه دسترسی به اهداف در بهرهبرداری از ظرفیتهای استان است.
استاندار خراسان جنوبی به همراه جمعی از مدیران استان از مرز ماهیرود در شهرستان سربیشه بازدید کرد.
ملانوری روز پنجشنبه از بازارچه مرزی دو کوهانه در شهرستان نهبندان نیز بازدید کرد.
استان خراسان جنوبی در مجاورت کشور افغانستان چهار بازارچه مرزی دارد که در حال حاضر فعالترین آنها مرز ماهیرود در شهرستان سربیشه است.
خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و مرکز شهرستان سربیشه در ۶۵ کیلومتری شرق بیرجند است.
نظر شما