به گزارش روز جمعه روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، حمید ملانوری در نشست کاری با فرماندار درمیان افزود: هماهنگی و ارتباط بین مجموعه ادارات شهرستان با بخشداریها، فرمانداری و استانداری، علاوه بر اینکه در رفع مشکلات موجود، بسیار مؤثر است، میتواند روند اجرای پروژهها را شتاب ببخشد.
وی با اشاره به مشکلات شهرستان مرزی درمیان از جمله موضوع آبرسانی به روستاها گفت: با اولویتبندی امور، از این پس تقسیم اعتبارات در کمیتههای برنامهریزی، موضوع محور خواهد بود.
استاندار خراسان جنوبی تصریح کرد: به این ترتیب با احصای کمبودها در مناطق مختلف، موارد اولویتبندی شده و در ردیف تخصیص اعتبار قرار میگیرند.
فرماندار درمیان نیز در این دیدار به تشریح وضعیت شهرستان پرداخت و با تاکید بر اینکه درمیان، قطب تقریب مذاهب استان است گفت: ۶۸ درصد جمعیت شهرستان اهل سنت و ۳۲ درصد شیعه هستند.
حسینعلی بخشی افزود: ۹۷ درصد روستاهای شهرستان درمیان دارای شبکه برق هستند و بیش از ۹۰ درصد روستاها به شبکه گاز وصل شدهاند.
وی بیان کرد: ۵۲ روستای شهرستان درمیان با تانکر آبرسانی میشوند.
وی به همجواری درمیان با کشور افغانستان اشاره کرد و گفت: با توجه به مرزی بودن شهرستان و تعدد ترددها اما متاسفانه از اعتبارات ملی در حوزه راه محروم ماندهایم و اعتبارات اندک استانی، جوابگوی نیازهای منطقه در حوزه راههای روستایی نیست.
فرماندار درمیان از مشارکت قابل تحسین مردم در انتخابات گفت و اظهار داشت: مردم شهرستان درمیان در انتخابات اخیر، مشارکت ۷۸ درصدی داشتند و به واسطه خدمات مطلوب دولت تدبیر و امید در منطقه، بیش از ۹۲ درصد مردم به دکتر روحانی رأی دادند.
استان خراسان جنوبی ۱۱ شهرستان دارد و شهر اسدیه مرکز شهرستان مرزی درمیان در ۱۰۵ کیلومتری شرق بیرجند است.
استاندار خراسان جنوبی در نشستهای جداگانه با فرمانداران بیرجند و خوسف هم دیدار و گفت و گو کرد.
نظر شما