دکتر محمد طیبی روز جمعه در جمع خبرنگاران افزود: شیوع کرونا به رغم تمام مشکلاتی که به همراه داشته مانع از انجام جراحیهای قلب و عروق اعم از رگ و دریچه نشده و خللی در امر درمان بیماران قلبی ایجاد نکرده است.
وی ادامه داد: روزانه بالغ بر ۵۰ بیمار قلبی توسط ۲۱ متخصص، پنج جراح و ۴۰ رزیدنت گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد معاینه میشوند.
مدیر گروه قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص خدماترسانی به بیماران دچار سکته قلبی در شیوع کرونا گفت: در موج اول کرونا تمامی بیمارستان امام رضا (ع) به بیماران کرونایی اختصاص یافت ولی در موج دوم آن بخشی از این بیمارستان به بیماران قلبی اختصاص یافت و در موج سوم نیز طبقات اول تا سوم برای بیماران قلب و عروق و جراحی در نظر گرفته شد.
وی افزود: همچنین در بیمارستان قائم (عج) مشهد نیز خدمات درمانی به بیماران قلبی در حال انجام است و امکان خدمترسانی به بیماران قلبی در بیمارستان شریعتی این شهر نیز فراهم شده است.
طیبی ادامه داد: فضاهای اختصاص یافته به بیماران قلبی و عروقی در بیمارستانهای امام رضا (ع)، قائم (عج) و شریعتی مشهد از بخشهای ویژه بیماران کرونایی جدا است و خطری برای این نوع بیماران وجود ندارد.
وی گفت: در ماههای ابتدایی امسال از ظرفیت بیمارستانهای غیردولتی، خصوصی و خیریه برای درمان بیماران قلبی و عروقی با تعرفه دولتی بهرهمند شدیم ولی در شرایط فعلی نیازی به بیمارستان معین برای خدمت به بیماران قلبی نداریم و با وجود تعداد بسیار بیماران کرونایی به بیماران قلبی نیز خدمات مناسب ارائه میشود.
نظر شما