نجمالدین احمدی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان اراضی زیرکشت در این شهرستان، ۲ هزار و ۲۰۰ هزار هکتار به صورت آبی و ۶ هزار و ۳۰۰ هکتار نیز به صورت دیم است.
وی افزود: به دلیل افزایش استقبال کشاورزان به احداث باغ و روی آوردن آنها به سمت به محصولات باغی، سطح زیرکشت این محصول در سال زراعی جاری ۳۰۰ هکتار نسبت به سال زراعی گذشته کاهش نشان میدهد.
سرپرست جهاد کشاورزی اشنویه افزود: در مزارع این شهرستان به طور معمول ارقامی مانند "سرداری"، "باران" و "آذر۲ " برای مزارع دیم و ارقام "پیشگام" ، "میهن" و "حیدری " برای مزارع آبی کشت شده است.
احمدی افزود: در سال زراعی جاری و در صورت مساعد بودن شرایط آب و هوایی، پیش بینی می شود بیش از ۱۸ هزار تن گندم از مزارع این شهرستان برداشت شود.
وی با بیان اینکه ۶ هزار و ۲۰۰ کشاورز فعال در صنعت کشاورزی این شهرستان مشغول بهکار هستند اضافه کرد: در سال زراعی گذشته هشت هزار و ۵۰۰ تن گندم مازاد بر نیاز کشاورزان تحویل سیلو و ۲ هزار تن نیز تحویل شرکتهای فرآوری بذر شد.
اشنویه دارای ۳۴ هزار هکتار اراضی زراعی و باغی است که از این مقدار حدود ۲۲ هزار هکتار زیرکشت محصولات زراعی است؛ مهمترین محصولات زراعی این شهرستان گندم، چغندرقند و نخود است.
گندم به عنوان یکی از محصولات استراتژیک، نقش اساسی در تغذیه انسان داشته و به تنهایی بیش از ۵۰ درصد اراضی زراعی کشور را به خود اختصاص داده است.
نظر شما