خدابخش مرادی نافچی شامگاه شنبه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده افزود: برای جلوگیری از رشد تعداد متکدیان مردم نیز باید توجیه بوده و از کمک به آنها خودداری کنند.
وی همچنین با اشاره به شکل گیری سکونتگاههای غیررسمی به عنوان یکی دیگر کانون های آسیبهای اجتماعی یادآورشد: توسعه امکانات زیرساختی در بخش های فرهنگی، اجتماعی، آموزشی و درمانی این مناطق باید مورد توجه باشد.
مرادی نافچی اظهار داشت: جهت ساماندهی سکونتگاههای غیررسمی باید دفاتر تسهیلگر فعال شده و اعتبارات لازم برای آن پیش بینی شود.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار زنجان همچنین با تاکید بر لزوم برقراری عدالت آموزشی در تمامی نقاط استان گفت: دسترسی نداشتن شماری از دانش آموزان لازمالتعلیم به شبکه شاد مانع تحقق عدالت آموزشی است که در این خصوص باید از ظرفیت دستگاههای مختلف و به خصوص خیران جهت رفع برخی کمبودهای دانش آموزان استفاده کرد.
مدیرکل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری زنجان نیز در این جلسه از جمع آوری ۴۴۳ متکدی از سطح شهرهای استان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و گفت: ۲۶۴ نفر از این متکدیان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی قرار گرفتند، ۴۵ متکدی غیربومی به استانهای خود بازگردانده شده، ۲۸ نفر به دستگاه قضایی و یک نفر به مرکز ترک اعتیاد ارجاع داده شدند.
مسیح الله سلطانی با بیان اینکه جمع آوری متکدیان از سال ۹۳ در استان آغاز شده است، اظهار داشت: جمع آوری متکدیان در استان امسال نسبت به سال قبل چهار درصد رشد یافته است.
وی همکاری دستگاههای متولی به خصوص دستگاه قضایی را لازمه رفع معضل تکدیگری دانست و اظهار داشت: بیشترین متکدیان استان زنجان مربوط به شهرستان زنجان است و ۳۰ درصد این افراد در شهر زنجان ساکن هستند.
نظر شما