«رضا مرادی» روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: در این مدت میانگین بارندگی استان مرکزی به ۵۴ و ۹ دهم میلیمتر رسیده است.
وی بیان کرد: بیشترین میزان بارش ۲۴ ساعت گذشته این استان نیز با ۳۳ و چهار دهم میلیمتر در غرقآباد گزارش شده و در این مدت، ۱۸ و چهار دهم میلیمتر در اراک، ۱۳ و هشت دهم میلیمتر در ساوه، ۱۶ میلیمتر در تفرش، ۲۵ میلیمتر در خمین، ۲۲ و هفت دهم میلیمتر در محلات، ۲۷ و ۲ دهم میلیمتر در شازند، ۲۳ و هفت دهم میلیمتر در کمیجان، ۲۳ و هفت دهم میلیمتر در دلیجان، ۱۳ و سه دهم میلیمتر در آشتیان، ۱۷ و سه دهم میلیمتر در زرندیه و ۱۰ و ۲ دهم میلیمتر در فرمهین بارندگی ثبت شده است.
مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی ادامه داد: بررسی ها حاکی از عبور تدریجی سامانه بارشی از استان است اما در ساعات آتی احتمال رگبارهای پراکنده در برخی از نقاط بویژه مناطق شمال و شرق استان مرکزی دور از انتظار نیست.
مرادی تصریح کرد: با عبور یک موج ناپایدار ضعیف و کم دامنه از شمال کشور از فردا(دوشنبه) احتمال رگبارهای خفیف در نوار شمال استان مرکزی بویژه مناطق کوهستانی این ناحیه وجود دارد ...
وی گفت: دمای هوا از امروز (یکشنبه) روند کاهشی خواهد یافت و تا روز چهارشنبه سه تا پنج درجه کاهش پیدا میکند.
مسئول پیش بینی اداره کل هواشناسی استان مرکزی افزود: بر اساس خروجی فعلی مدلهای پیشبینی، سامانه بارشی جدیدی از روز پنجشنبه هفته جاری این استان را تحت تاثیر قرار میدهد.
مرادی عنوان کرد: اراک با بیشینه دمای ۱۱ و ۲ دهم درجه سانتیگراد بالای صفر گرمترین و تفرش با کمینه دمای یک و نیم درجه سانتیگراد بالای صفر سردترین شهر استان مرکزی در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.
نخستین ایستگاه هواشناسی استان مرکزی در سال ۱۳۲۷ در مرکز شهر اراک ایجاد شد و پس از آن و با گسترش فعالیتها در سال ۱۳۷۴ به اداره کل هواشناسی ارتقا یافت و در سال ۱۳۸۶ نیز مرکز تحقیقات هواشناسی کاربردی استان آغاز بهکار کرد.
نظر شما